4 entry daha
  • diziyi bitirdim. mandy,hereditary,gin gwai karışımı gidiyor ama tüm bunların iyice üçüncü el versiyonunu düşünün hah işte bu öyle bir dizi. araya da ergenlerin ilgisini çekmek için bir iki lise aşkı koyduk mu tamamdır diye düşünmüşler ama ol-ma-mış. karakter gelişimi yok,hikaye desen zaten tahmin edilebilir. bu diziye giden zamanıma mı yanayım, uma thurman'ın böyle bir işe girmesine mi yanayım bilemedim.

    --- spoiler ---

    son bölümlerde gerek mandy-vari çekimleri gerek konuyu güzel olabilecekken rezalet işlemesi hayal kırıklığına uğrattı. hayır o kadar çok fikirleri varmış ki sanırım yazarların hepsi bir araya geldiğinde ortaya böyle saçma sapan bir şey çıkmış.

    yvonne'un annesinin olayla alakası ne abicim? bazı karakterlerin pat diye ortadan kaybolup üç bölüm sonra kaldığı yerden devam etmesi ne? sasha'nın başına gelenlerden korkmayıp sadece sinir ve stres yapması ne? lilith'i getirdiniz onunla ne yapacaksınız? bu becky'nin öldüğü gün doğan bebeklerin anlamı ne? nancy'yi gözden kaybettiler ya uma thurman kesin dönmez 2. bir sezon olursa buraya yazıyorum. kendisini severim de ama ekranda ne zaman görsem bu dizide panik atağın eşiğinde görünüyor, benim ruhumu daraltıyor kadın. dizide bir anne olarak panikten başka bir duygusu yok sanki.

    bir 2. sezon olacağından şüpheliyim ama olursa da kafamda yanıtlanmayı bekleyen deli sorular var. bir de şu 3. bölümde kızılderili dilinde içi kötü anlamına gelen kelime nedir? iinziin falan yazıyor altyazıda hiçbir yerde böyle bir kelime de bulamadım. tek güzel yanı az da olsa kızılderili kültüründen-en azından navajo kabilesinden- bir şeyler katması oldu dizinin. onun dışında çöp.

    --- spoiler ---
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap