• alan aklıma sıçayım. aldığım 2 laptopta da ekran kartı sürekli sorun çıkarıyor, uyumsuzluk sorunu veriyor. sanki kolaylık sağlamak için değil de zorluk çıkarmak için yapılmış bir şey. bundan sonraki hayatımı lenovo markasını batırmak için vakfedeceğim. alanın da aldıranın da suratına tüküreyim. beceriksiz mühendisler yapamıyorsanız bırakın yapabilenler satsın.

    edit: kanıt isteyenler olmuş. doldurucam burayı kanıtla donatıcam. ne kullandığım autocad'de ne oynadığım oyunda ne render programlarında hiçbirinde stabil çalışmıyor. allah'a emanet pc kullanıyoruz. ben "your graphics hardware does not support all features (csm) needed to run this game" benzeri uyarıları almaktan (çünkü sevgili laptoplarımız harici ekran kartını değil de intel'in anakart üzerindeki ekran kartını okuduğu için bu ekran kartıyla bir bok açamazsın diyor) bıktım. ne diyeyim programa bana biriniz söylesin, senin içinde 960m ekran kartı var kendine gel diye nutuk mu çekeyim. her hafta ekran kartını güncellemekten evime tebligat gelecek ne indiriyorsun bu kadar diye. yapamamışsınız.

    edit 2: bazı arkadaşlar program>sağ tık>yüksek performanslı istemciyle çalıştır demiş. sorun o şekilde bir problem değil. görünürde hiçbir sıkıntı yok, her şey düzgün çalışıyor gözüküyor ama programları onboard ekran kartı üzerinden kullanıyor. ciddi ciddi 90’lar kapatıp aç yöntemiyle çözebiliyorum sadece problemi. burayı da forum donanımhaber’e çevirmek istemem konuyu uzatıp.
888 entry daha
hesabın var mı? giriş yap