aynı isimde "nikola kaliniç (futbolcu)" başlığı da var
275 entry daha
  • sanal seks peşinde koşarken çekilmiş görüntüleri sızdırılmış olan basketbolcu. şimdi size olayı anlatayım da, orada burada arayıp enerjinizi tüketmeyin (hazır tüketilmişi var).

    kalinic bir kadınla skype vb. bir programdan konuşurken mastürbasyon yapıyor. laptop kamerasından çekilen bu görüntü sızdırılıyor. muhtemelen aynı kadınla konuşan davor stefanek isimli sporcunun da benzer görüntüleri yine aynı hesaptan sızdırılıyor. sonra twitter hesabının sahibi, hesabı kapatıyor. hesapta da daha öncelerden, aynadan yansıması çekilmiş bir kadın fotoğrafı mevcut.

    olay ortaya çıkınca da kalinic´in twitter hesabında şamata dönüyor. evinde böcek mi var kontrol ettir vs. diyorlar‚ kalinic de ne yapabilirim yani artık olmuş diyor. tebrik etmek isteyen varsa etsin demiş bir de translate yalan söylemiyorsa...

    adama kızamıyorum; bir aldatma söz konusu değil, cana verilmiş bir zarar söz konusu değil. instagram veya twitter'dan takip edenler de bilir ki ara ara bdsm hesap beğendiği bile görülmüştür. özelinde yaptığını düşündüğü bir olayın içerisinde fakat sızıyor. takım arkadaşının karısıyla basılan oyuncunun kariyerinin bitmediği bir dünyada kendisininki, hele ki illegal bir sızıntı ile hiç bitmez.

    edit: eski kız arkadaşı ile görüşürken çekildiğini ve süren bir soruşturma olduğu için daha fazla bilgi paylaşamayacağını söylemiş.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap