245 entry daha
  • enpara ile olan kampanya yenilenerek uzatılmış. yeni kampanya ile önceden 50tl üstüne verilen 15tl iade 10tl'ye düşürülüp yanına hediye kitap muhabbeti eklenmiş. hediye olarak geçen kitaplar 5 tane:

    1- içimizdeki şeytan / sabahattin ali
    2- ıkigai / hector garcia - frances miralles
    3- iş koçluğu el kitabı / curly martin
    4- ölüme terkedilenler / jane casey
    5- bir iz bırak / veronica roth

    bunlardan birisini kendimiz seçebiliyoruz. amma ve lakin içimizdeki şeytan dışında kötünün iyisi ikigai var ki zaten bu bu iki kitap hemen her kitaplıkta vardır. geri kalan kitaplardan ikisi (sadece yüzeysel bir araştırma yaptım haklarında) ergen kitabı gibi iş koçluğu kitabı da bayat bir yaşam koçu kitabı. kısacası kidega biraz satamadığı kitapları dağıtıyor gibi bir durum var. bu 5 kitap ay ay veya hafta hafta değişecek mi yoksa kampanyanın son geçerlilik tarihi olan 31 ağustosa kadar aynı mı kalacak meçhul, değişse daha iyi kitap gelir mi o da meçhul. 30tl'ye 15tl iade ile başlanan kampanyanın geldiği son durum biraz "kampanya yapmadık demesinler" tadında olmuş. kidega fiyatlarının artık piyasanın 1-2 tık üstünde kaldığını bilmeyenin kalmadığı şu günlerde, kampanya dh sıcak fırsatlar tabiri ile "çöp" leşmeye başlamış biraz.

    son olarak: paramı kitapyurdu ve alt kuruluşu kitapbulut gibi sağcı sermaye kitapçılarına veya dr ve idefix gibi köhnemiş zihniyet kitapçılarına kaptırmak istemediğim için mecburen alışverişi yine kidega'dan yapıp hediye olarak bir iz bırak kitabını seçeceğim. diğerleri işçi emekçi kelimelerinden dahi korkarken adamlar en azından 1 mayıs kutladı sosyal medyadan. evet çok basit bir hareket ama ben de basit bir kaç tıklama ile paramın kime gideceğini kontrol edebiliyorsam basit şeylere dikkat edenlere gitmesini yeğliyorum.

    günün sonunda 10tl indirim ile 73tl'lik sepetim diğerlerinden daha ucuza denk geliyor hem de kargo bedava ve hediye ergen kitabımla. :p

    edit: imla ve cümle düzeltmesi
508 entry daha
hesabın var mı? giriş yap