2 entry daha
  • ingilizce adı "weathering with you" olarak geçen makoto shinkai'nin yöneteceği senaryosu yine kendisi tarafından yazılan film. 19 temmuz 2019'da vizyona girecek.

    kimi no na wa yapımcı kadrosunun aynen bu filmde olduğunu hatırlatalım ki filmden beklentimiz biraz daha iyi anlaşılsın. ayrıca bir önceki filmin şarkılarını görselliğinden ayıramayadığımız film müziklerini hazırlayan japon alternatif rock grubu radwimps bu film için geri dönüyor ortaya çıkaracakları eseri en az film kadar merak ediyorum.

    görsel açıdan makoto shinkai'nin çok kullandığı gökyüzü ve mavi tonları yine hakim görünüyor, o ruhani hava orada yani. yine her saniyesi ekran görüntüsü alınıp poster yapılabilecek renkli capcanlı bir film olacak gibi.

    her ne kadar kimi no na wa'nın sonu muallak olsa da film ortalıktaki iddialar gibi bir devam filmi değil ayrı bir yapım olacak. yine de makoto shinkai'nin filmlerinde farklı filmlerden karakterleri oraya buraya koymasıyla mitsuha ve taki'yi arkada bir kafede el ele tutuşurken görmek pek şaşırtmaz.

    merakla bekliyoruz.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap