• uzak durulası internet sitesi.

    sadece stoklarında olan ürünleri sattıkları, biz müşterilerine hızlı gönderim için cumartesi günleri de çalıştıklarını internet sitelerinde iddia ediyorlar. tek kelimeyle: yalan

    hızlı kargodan kasıtları 5 iş gününde kargoya verilmesiymiş. 6. gün verilmediğinde cumartesiyi iş gününden saymıyorlar. cumartesi günleri kargoların yarım gün çalıştığını da inkar ediyorlar.

    7. gün belki gelir diyorsunuz gelmiyor. müşteri hizmetlerine soruyorsunuz, "internet sitesinde de yazdık o ürün haftaya gelecek" diye tersliyorlar. siz alırken stokta yazması da önemli değil.

    ya sabır deyip bekliyorsunuz 15 gün sonra kargo geliyor: ama eksik! sözde promosyon hediyeleri de çıkmıyor! dandik promosyonlarını geçtim para verdiğimiz ürünler hala yok. 10 gündür yeminler ederek yarın kargoya çıkıyor diyorlar. tüketici haklarına şikayet etmek için 30. günün dolmasını bekliyorum.

    donanımhaber ölücülüğü yapıp 20 lira ucuza ürün alayım derken, ömrümün en kıyak dolandırıcılığına denk geldim. satın almadan önce de eşeklik ettik araştırmadık. meğer sipariş verenlerin yarısı mağdur, donanımhabercileri bile düdüklemişler! donanımhabere özel indirim kodu falan var.
    köklü deneyimimiz var diye donanım haberde başlıklara cevaplar da vermişler. sonradan öğrendim ki köklü deneyimleri 1,5 sene. vay ben öleyim pezevenklerin içine düştük, kurtaranımız yok.

    not: aslında en az 8/10luk sürükleyici bir rezalet içerisindeyim. ama araştırmadan alışveriş yaptığım için suçun büyüğü bende ve diğer enayilerde. o yüzden bu yoğun türkiye gündeminde böyle bir başlık açmak istemedim. belki hakem heyeti sürecinden sonra...

    edit: eksik ürünler için iade ödemesini tüketici haklarına şikayete gerek kalmadan aldım, gelen ürünü de kullanıyorum. ama ne bir özür ne bir mahcubiyet yok tabi.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap