5 entry daha
  • kadın karakterler, gece gündüz demeden makyajlı ve bir o kadar bakımlı gezerler. sanki feşın tivi.
    erkekler ise, vücut geliştirme salonundan taze çıkmış gibidirler.

    birbirlerini deli gibi seven juan carlos ve maria bir türlü kavuşamaz. aralarına beşer çift sevgili/eş girer. labirentten çıkmaya çalışan fare gibi en sonunda birbirlerine kavuşurlar. 'ooh mariam!'

    kavuşmayı hazmedemeyen kötü kadın isabella ve kötü adam oliver, ortak plan kurup bu beraberliğe çomak sokarlar. oliver, maria'yı ıssız bir yere kaçırır. isabella ise juan carlos üzerinde temel atma çalışmalarına başlar. bu süreçte polis etrafta gözükmez. her iş devletten beklenmez.

    juan carlos, isabellayı ekarte ederek, 100 metre koşucusu gibi maria'sına kavuşmak için depara başlar. maria hamile olduğunu fark eder. oliver, 'bebeğin babası benim lan!' der. juan triplere girer, maria bok olan olaylardan sonra rahibe gibi köşesine çekilir. bebeği doğurur, sezercik muamelesi çeker çocuğuna.

    aradan birkaç sene geçer. bebek büyür, kız tavlama yaşına gelir. ama bütün karakterler hala dipdiri ve gençtir. (botoxla canım botoxla) gökten üç elma düşer, juan carlos'un başına denk gelir, kafasında ampül yanar. maria'ya evlenme teklif eder, bebişin babası benim der. şenola düğün şenola.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap