8 entry daha
  • uzun süredir kesilmeyen kalp carpintimin nedeni olarak bunun vücuttan atılmaması olarak gösterildi.oncesinde kardiyoloji kalbin sapasağlam demesine rağmen çarpıntim geçmedi ve ben soluğu aile hekimine kan tahlili vererek aradım tiroid ve demir eksikliği sanarak.onlar düzgün çıktı ancak bu oran kanda 11.5 olarak çıkınca dahiliyeye bir görün denildi.fazla protein aldığım için diyetisyene yolladı ve bir ay sonra bunu uygulayıp tekrar dahiliye doktoruna görünmem gerektiği söylendi.

    şu an bütün yağlı yiyecekler yasak ya da çok az alınıp gunde 2.5 litre su içilecek.carpintim sürüyor ve bir ay sonra bu asitle ilgili hap yazacakmis.okuduklarima göre de düşmesi çok zormuş...hap almadan hapı yuttuk sanırım.

    edit: sıkı bir diyet sonrası ve günde içilen 2 litre su, 2 yemek kaşığı elma sirkesi derken 11.5 mg olan oranı 6.5 mg seviyesine indirdim. işin enteresanı tabanlarım ağrıyınca bu sabah soluğu dahiliye'de aldım kan testi yaptırıp amacım ilaç yazdırmaktı gut atağı geçirdiğimi sanıp ancak yapılan kan tahlilinde azaldığını öğrendim. tabana basamamak o gün birkaç eşya kaldırıp taşımıştım sanırım ondan oldu.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap