7 entry daha
  • tez: türkiye’nin kendi kıta sahanlığında gerçekleştirmekte olduğu sondaj faaliyetine ilişkin olarak abd dışişleri bakanlığı'nın 5 mayıs 2019 tarihinde yaptığı açıklama gerçeklerden kopuktur.

    tc dışişleri bakanlığı'nın açıklaması

    ...

    antitez: ab konseyi başkanı tusk, türkiye ile doğu akdeniz'de yaşanan doğalgaz gerginliğinde ab üyesi kıbrıs cumhuriyeti'nin arkasında olduklarını açıkladı. tusk, türkiye'yi kıbrıs'ın egemenlik haklarına saygı duymaya çağırdı.

    ab zirvesinden türkiye'ye mesaj: kıbrıs’ın arkasındayız

    ...

    sentez: russian foreign minister sergey lavrov will meet with his chinese counterpart, wang yi, on may 13 in sochi as part of his official visit to russia, moscow said on wednesday.

    rusya ve çin dışişleri bakanlığı temsilcileri, 13 mayıs'ta soçi'de bilhassa iran'ı konuşacak

    ...

    ondan geriye sayıyoruz ama hangi rakamda olduğumuz konusunda hemfikir değiliz. bol aksiyon sahneli, dıkşın dıkşın sesleriyle çıkarma yapan askerli-kahramanlı filmlerden birini izliyoruz, denebilir. filmin içinde olduğumuz gerçeğiyle ne zaman yüzleşeceğiz, bu duruma ne kadar hazırız? sorular çoğaltılabilir nitekim. kış geliyor'dan kış geldi mottosuna geçtik. kış geldi ve biz ne yazık ki farkında değiliz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap