325 entry daha
  • artık izleyicinin kafasını başka ayrıntılarla karıştırarak, onların üzerinde durmalarını sağlayarak ilk bölümlerden beri aydınlığa kavuşmamış ufak tefek olanları geçiştirecekleri hissine kapıldığım dizidir. birikti de birikti. herşeyin bir sınırı var.

    --- spoiler ---

    sayid in hatch in içinde charlie ve hurley'e jack i falan sorarkenki tavırları bana biraz garip geldi. bi an sanki bi bokluk olacak hissine kapıldım. sonradan sayid in bi rolü de olmadı. tekrar görünmedi. asker dediğin durumu öğrendikten sonra peşinden gitmeliydi. shannon yüzünden pek kendinde olmayabilir o da var tabi.

    the others ı da iyicene gördükten sonra diyebilirim ki bu dilenci kılıklı heriflerin götü boklu dumanları dışında pek bi marifetleri yok gibi. bi de organize çalışıyolar o var. bizimkiler gibi ne olduğu belirsiz işlerin döndüğü bir ormana langur lungur 3 kişi dalmıyolar. dalarsan böyle yola getirirler işte adamı.
    jack de gitti son sahnede en tav olduğum kişilerden birine* bi orduyu eğitmek ne kadar zaman alır diyo. ne bilsin amına koduumun gıcık polisi. gidip sayid'e sorsana sen.

    --- spoiler ---
14265 entry daha
hesabın var mı? giriş yap