• edit: superonle tarafından aranıp taahhüt bitene kadar ücret alınmayacağı söylendi.

    öncelikle belirtmek istediğim bir kaç nokta var. bu bir rezalet olduğu kadar bir çok kişiden de benzer şikayetler işittim. durumu olmayıp okuyamayanlar için kısaca özet geçeceğim;

    --- spoiler ---
    (dikkat çok fazla taahhüt kelimesi içerir)
    superonline tarafından aranıp 12 aylık 25 mb sınırsız hızlı taahhütümün biteceğini ve bir an önce yeni taahhüt vermem gerektiğini söylediler. 69 tl öderken aynı hız aynı paket 89 tl olacağı bilgisini verdiler ve onayladım. onaylamamın ardından telefondaki kişi bana eski taahhütümün temmuzda biteceğini ancak fiyatlandırmanın bu taahhüt üzerinden yapılacağını söyledi. bilgilendirme için teşekkür edip telefonu kapattım acil bir çağrım vardı arkada. 5 dakika içinde beynimde havai fişekler patlamaya başladı. durduk yere aynı hız aynı paket ürüne 20 lira daha fazla ödeyeceğimi anladım. çok değil 10 dakika sonra müşteri hizmetlerini geri aradım. eski taahhütüme dönmek istiyorum dedim.temmuzda yeni taahhütümü hayata geçirilmesini istedim. tabi ki kabul etmediler. eğer iptal edersem 711 tl bedel ödemek zorunda kalacağımı belirttiler. çok çok ilginç olan şey ise 711 tl bedel eski taahhütümün iptal olması durumunda ödemem gereken ancak bilgilendiren arkadaş bunun yeni taahhütün iptal edilmesi durumunda ödeneceğini belirtti. kısca yeni taahhütün iptali durumunda eski taahhütün cezası üzerinden bir bedel istiyorlar. 40 lira benim için büyük bir meblağa değil. ancak bu 40 tlyi herşeyin çok güzel olacağını taahhüt eden insanlara göndermeyi yeğelerim.

    --- spoiler ---
    bunun dışında çevremden 2 kişiden benzer aramalar alındığını duydum. bir tanesi ve en bomba olanı taahhüt yenilemeniz gerekmekte diye aranan kişinin taahhütü aralık 2019 da bitiyor. yani taahhütlere zam yapamadığı için superonline ne koparırsak kardır kafasında. herkes bu tür aramalara dikkat etsin.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap