2 entry daha
  • ilginçtir; devletin yapması gereken her işi, parasını bir şeylere harcayan insanlardan ister oldunuz.
    eğer ki bir devlet bir spor kulübüne para akıtıyorsa, o eleştirilerin bir anlamı olur. fakat insanların kazandıkları parayı nereye harcayacağıyla ilgili ahkam kesiyorsan, orada durmalısın.

    bu başlığın açılma sebebi fenerbahçe'nin fenerol kampanyası. onun üzerinden gidelim madem; nedir bu kampanyanın içeriği? sms atıyorsun. 1 sms = 20 tl. fenerbahçeli insan sayısı da çok olduğu için, o 20tl bağışlar toplandığında da size bize göre büyük para yapıyor.

    yani eleştirdiğin şey, insanların sevdiği bir aktivite için 20tl bağışlamış olması. bu arada o sms'ler üzerinden çekilişe katılmış oluyorsun ve ev araba vs. kazanma ihtimalin de oluyor ama bunu yok sayıyorum.
    halbuki bu başlığı açarken sigara / çay / meyve suyu içiyordun ve bunlara sürekli harcama yapıyorsun. bunların hiçbirini içmezsen ölmezsin. hatta sigarayı içmemek ömrünü bile uzatır. neden onlara para vermek yerine bilime yatırmıyorsun? açlıktan ölürken sigara içmek diye başlık mı açsın bir başkası?

    evet, ülkemizde yardım edilmesi gereken birçok konu var ve bunların hiçbirinde futbol öncelikli değil. fakat en başta söylediğim gibi, o sorunların düzeltilme şekli de benim bir kulübe 20tl bağışlamamam üzerinden değil.
    o sorunları düzeltmek için başka adımlar atmak gerekiyor. her şey çok güzel olacak demek gerekiyor mesela.
hesabın var mı? giriş yap