• birkaç gün önce hepsiburada.com’un yapmış olduğu indirim vasıtasıyla güneş gözlüğü aldığım bir hepsiburada mağazası. (bkz: hepsiburada)
    mağaza linkine buradan ulaşabilirsiniz.
    diyeceğim o ki a dostlar satın almış olduğum gözlük gayet zamanında ve hasarsız olarak geldi.

    lakin sorun burada başlıyor, gözlük rayban kutusunda geliyor açtığımda faturası, garanti belgesi ve orijinal olduğuna dair sertifikası var, kullanım kılavuzuna benzer açıklama kitapçığı bile var. gözlük, orijinal gözlük gibi tam takır geliyor anlayacağınız. aldığım gözlük rayban wayfarer modeli, bilenler bilir bu model hafif eğik durur düz bir zeminde, aldığım bu gözlük düz duruyordu. bu durum beni işkillendirdi ve ben de gözlükçülere gidip sordum, rayban gözlük kabını gören gözlükçüler bu sahte dediler ve gözlüğe baktıklarında, duruşundan ve kullanılan malzemesinden dolayı da sahteliğini tasdiklediler. ben de gözlüğü, hepsiburada.com’a bir şikayet notu ile iade ettim. iade edeli 2 gün oldu ve hala bir geri dönüş almadım.

    a dostlar, ben yandım siz yanmayın sakın buradan alışveriş yapmayın. hatta gözlükçülerden gelen tavsiyeyi size iletiyorum, “mağazadan alacağınız 600?’lik gözlüğü 300?’ye alamazsın, maliyetini karşılamaz.”

    bu konuyu bir özdeyiş ile sonlandırıyorum;

    “pahalıdır vardır bir hikmeti, ucuzdur vardır illeti”

    edit: hepsiburada.com siparişimin iptalini sağlayıp para iadesinin bankaya yapıldığını bildirdi.
hesabın var mı? giriş yap