2 entry daha
  • genel olarak bir ilişkide eril enerji başta ve sonda güçsüz, ortada güçlüdür. kaybedildiğinde yüksek acı olarak kendini gösterir. örneğin biten bir ilişki sonrası eril enerji resmen sönümlenir. uzun süre kendine gelemez. çünkü dişile geçmiş, onun tarafından kontrol edilmiştir. ancak belli bir süre sonra bu enerji yükselir ve tekrardan ortaya çıkar. o noktadan sonra toparlanan güç erkeği tekrardan erkek yapar. geçmiş atlatılmıştır. yeni bir dişil enerji için hazırdır.
    (bkz: kadınları etkilemenin yolları/@karanlikruya)

    dişil enerji ise bir ilişkide başta ve sonda güçlüdür, ortada ise güçsüzdür. teslimiyetçidir. bu esnada devamlı erili sönümler durur. ondan beslenir. eğer erkek yeteri kadar güçlü değilse ve kendini besleyemiyorsa dişil enerji beslenemediği yerde bir diğer dilde erkeği betaize ettikten sonra güçlenir ve kendini geri çeker.

    burada erkeğin hatası, ortada güçlüyken, yanlış hareketler yapmasıdır. kadınlar size bir süre teslim olabilir ama kendi güçleri dolduktan sonra geriye çekileceklerini unutmayın. bu durumu kontrol edebilmek tamamen sizin elinizde.
    (bkz: kalbi kırılmış bir kadının yapabilecekleri/@karanlikruya)
    (bkz: ayrilik acisi/@karanlikruya)

    uzun bir ilişki için:
    (bkz: ömür boyu aynı insanla sevişmek/@karanlikruya)

    özetlersek:
    dişil enerji: hipergamik, beslenen, edilgen, evrimi temsil eden, seçen.
    eril enerji: poligamik, çok spermli, enerji veren, kontrol eden, etken, sahiplenen.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap