• 2015 yılında karadayı dizisinde gerçekleşmiştir . yönetmen kişisel tercihini tarafsız olmaktan yana kullanıp, sahnede kezzap atan kadar atmayanı da şeytanlaştırmıştır. izleyicilerim kimi gündelik bir olay gibi dalga geçmiş, kimisi de iyi oldu diye yorumda bulunmuştur.

    hatta bu yorumlar negatiften çok pozitif oy almıştır. daha geçen bir genç kızın yüzüne kezzap atan kişinin haberini gördük. ondan öncesi de vardı son da olmayacak. bu eylemin anaakımda böylece rahat aktarılması, böylesine vahşi bir suçun beyinlere kazınması doğru mu?

    kanal bunu televizyonda yayınlamış, üstüne sahne halinde kesip youtube'a koyarak göze sokmuştur. an itibariyle yaklaşık 850 bin kişi izlemiş 2bin 800 like 312 dislike almıştır. rtük müdahale etmemiştir.

    ben yorum dahi yapmak istemiyorum. çekeni de, çoluk çocuk tv karşısında izlenen dizide bu sahneye onay vereni de, bir meme için kanal kapatacak kurumun ceza vermemesine de yorum dahi yapmıyorum. ekşi linç ekibine ve kamu vicdanına havale ediyorum. iyi oldu yorumu yazan, beğenen oruspu çocuklarıyla yaşadığımızı da kadın erkek herkese hatırlatıyorum.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap