193 entry daha
  • konferans finalleri şu ana kadar yavan geçiyor. warriors ve bucks başka seviye takımlar olduklarını çok net gösteriyorlar.
    diğer iki takımdan birinin finale çıkmasını ihtimal dahilinde bile görmüyorum. muhtemelen iki seride 6. maçı görmez.

    finalde ise çok ilginç bir eşleşme olacak. bucks warriors maçları cavs- warriors finalleri gibi olabilir. çok yüksek tempoda oynanan, hata yapanın konsantrasyonunu 1-2 dakika kaybedenin anında 10-15 sayı geriye düştüğü tarzda bir seri. iki takımda yüksek tempo seven takımlar biri giannisin içerideki çekim etkisi + 4 şutör ile oynayan, diğeri ise curry'nin 8 metredeki çekim etkisi ve muhteşem bir takım oyunu ile oynayan bir takım.

    konferans finallerininde erken biteceğini düşünürsek durant'in ilk iki maçı belki seriyi kaçırma ihtimali yüksek.

    durant'siz warriors 2016'dan oldukça zayıf olacaktır. bogut o zamanki halinden çok uzak, rol oyuncuları yok, barnes gibi ilk 5 seviyesinde bir oyuncuları yok, livingston eski halinden uzak. durant olmazsa ciddi şansı olacaktır bucks'ın. tecrübe farkı ile golden state bir adım önde olacaktır.

    warriors muhtemelen giannis atsın ama diğerlerini de oyuna sokamasın isteyecektir aynı lebrona yaptığı gibi. bucks belli riskler alarak rakibin güçlü bölgelerindeki baskıyı arttırarak ve uzun kolları ve fiziksel oyunları ve devriye şefi giannis ile sağlam bir savunma yapacaktır. green ve iggy riske edilecektir ama onlarda bu play-off'da ceza şutlarını sokmayı beceriyorlar yani eğer bu bazı riskleri alarak yapılan yüksek baskılı savunma düşerse bucks savunmada zorlanır.

    warriors'un giannis'i yavaşlattığı bir yol göremiyorum, hızlı hücumda iyi savunurlarsa doğru taktikle belki yarı sahada da onu kötü tercihlere zorlayabilirler.

    seride her maç çok kritik olacak, özellikle buck'sın ev sahibi avantajını vermemesi gerekiyor. çoğu oyuncusu ilk defa finallerde oynayacağı için ilk iki maçta heyecanla kaybetmeleri ciddi bir olasılık.

    durant dönmezse en az 6 maçlık bir seri bekliyorum. dönerse durumuna göre takımına olumsuz bile etki edebilir ya da 5. maç gibi de seriyi bitirebilir.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap