11 entry daha
  • menders türel'in toplanan imzalara "...ama fayton geleneğimiz.. atlarımız çok sağlıklı..." diyerek yapamadığı daha sona kararını alıp uygulayamadığı sonucunda da seçimi kaybettiği ve muhittin böcek'e nasip olan düzenleme.
    antalya dünyanın en güzel yeri, faytonların bulunduğu kalekapısı da öyle ya da böyle antalya'nın kalbi faytonlar hayvan isitsmarının yanısıra trafik, koku, hijyen gibi pek çok probleme sebep olmaktaydı.
    karar için defalarca menders türel ve antalya büyükşehir belediyesine yazmıştım en son ilk defa 19 mayıs 2019'da muhittin böcek'e ve belediyeye twitter üzerinden yazmıştım ikiletmediler sağolsunlar.

    https://twitter.com/…eoz/status/1130037508832673792

    edit: 06.08.17 tarihinde yeni alanya gazetesindeki haberde dönemin antalya büyükşehir belediye başkanı m.türel'in faytonlarla ilgili açıklamaları :
    büyükşehir belediye başkanı menderes türel, son günlerde antalya'da tartışılan faytonlara yönelik açıklama yaptı. geçen pazartesi günü akşam saatlerinde faytona koşulan atın ölümü ve sahibi tarafından sokağa terk edildiğini hatırlatan türel, para cezasının yanı sıra fayton sahibini bu işi yapmaktan men ettiklerini kaydetti. bu kişinin yakınlarının bile faytonculuk yapmasına izin vermeyeceklerine dikkati çeken menderes türel, “faytonculuğun kaldırılması teklifleri var. fakat faytonu bir turizm cazibesi olarak devam ettirmeliyiz. turistler de talep gösteriyor. bir meseleyi yok etmek, çözmek demek değildir. ciddi kontrol yapılması gerekiyor. denetimlerimizi çok sıkı tutacağız" dedi.

    https://www.yenialanya.com/…aciklamasi-h270887.html

    https://eksiup.com/p/pf160635ntqc
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap