7 entry daha
  • tinder hakkında laf yetiştiriyorsun madem, tinder başlığında yazdığım diğer entry'leri de okusaydın gelmeden önce. neyse aynı şeyleri tekrarlamamak için şuraya bırakayım şunu: (bkz: #90459706)

    yakışıklı erkekleri rahat bırakırlar veya bırakmazlar da, yakışıklı erkekler kendilerini rahat bırakmayan kadınlarla birlikte olmak zorunda mı amına koyayım? belki yakışıklı erkeğin birlikte olmak istediği kişi kendisini rahat bırakmayanlardan birisi değil? duyan da tinder'da yakışıklı erkek yok sanacak.

    yakışıklı erkeği rahat bırakmazlar falan demedim. söylediğim şu: yakışıklı erkeğin az sayıda kadın arasından partner bulması daha kolay, zira günümüzde kadınların çoğu görselliğe fazla önem veriyor ve yakışıklı erkekleri daha çok tercih ediyorlar. bu demek değil ki yakışıklı erkekler istatistiksel olarak daha fazla tercih ediliyorlar diye partnerlerini fiziksel ortamlardan bulmalılar. işinde/okulunda/spor salonunda/yabancı dil kursunda/artık her nerede takılıyorsan orada kafana uyan birini bulamamak da son derece olağandır, bulabilmek için tinder gibi insanları buluşturan platformları kullanmak da son derece olağandır.

    "bana neden cevap verdin?" aslında cevap vermedim, gördüğüm bir saçma sapan entry hakkında yorum yaptım. ortaya aptal saptal görüşlerini saçıyorsan bunları elbette ki birileri gelip düzeltecek. "oksijen almak iğrençtir, oksijenli solunum yapmaya tenezzül etmeyen canlılar da var" diye gerzek gerzek konuşursanız herkese açık bir platformda, olur da saf ve bilgisiz birileri de gelip sizin sözlerinize inanır ve oksijenli solunumu bırakırsa ne yazık ki cortu çeker. bu yüzden böyle gerzekçe ve zehirli denebilecek fikirlerinizi ulu orta etrafa serpiştirirseniz ben de vereceğiniz zararı önlemeye yönelik hareket ederim. hayır bir de tinder kullanan insanlara sataşıyorsun zaten, 'göbeğim tinder'la ve tinder kullananlarla mı kesildi de millete bok atıyorum' diye sormaz mı insan kendine?

    bir de aynı gerzekliğe devam ediyor. tinder kullanmak; dışarı çıkıp gezmek, futbol oynamak, arkadaşlarla bir kafede oturup sohbet etmek, konsere gitmek vb. gibi son derece doğal, normal, sağlıklı insan aktivitesidir. bunlardan herhangi birine iğrenç demek ne kadar mantıklıysa tinder'a iğrenç demek de o kadar mantıklıdır, yani hiç. siz tinder kullanmayabilirsiniz, kendiniz böyle bir aktiviteye katılmayı tercih etmiyor olabilirsiniz, birileri de konsere gitmiyor, birileri de spor salonuna gitmiyor ama bu meşgalelerle iştigal etmeyenleri "tenezzül etmiyorlar" diye tanımlamak salaklıktır, zira ortada "tenezzül edilecek" bir şey yok.

    ayakkabı seçmekle de pek alakası yok, zira burada yapılan şey karşılıklı bir sohbet başlatmak, o kadar. alt tarafı kiminle sohbet edeceğini seçiyorsun. siz fiziksel ortamlarda kiminle hangi ilişkiyi kuracağınızı kendiniz seçmiyor musunuz güzel kardeşim? bu da aynısının elektroniği, başka da pek bir farkı yok.

    entry'yi silmeye gerek yok, tartışmayla ilgili bir derdim de yok, ama devam edeceksen tinder başlığına geri dönüp oradan devam etmeni tercih ederim, zira konunun benim şahsımla alakası yok sayılır. ayrıca ben tinder kullanmıyorum, kendimi savunduğumu mu sanıyor nedir. ben sağlıklı ve mantıklı olanı söylüyorum sadece. bence sen de tinder kullan, yalnızlıktan saracak yer aramana engel olur belki. haydi hayırlı sikişler.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap