8 entry daha
  • adam kalabalıkta kadın bulunur diyor, sonra tenhada kolay diyor.

    bu adamın niye tinder kullandığını anladım. çünkü tartışmalarda ağzı bozuk biriymiş. bana cevaben yazdığı entry'de "gerzek gerzek." demiş. adamda tartışma kültürü yok ki, bire bir elektrik aldığı kadınlara yönelecek kriterleri olsun. ben de bazı entry'lerimde ağzımı bozuyorum ama bir yazarla bire bir tartıştığım entry'lerimde bunu yapmıyorum. daha birkaç gün önce bir yazarla akşama kadar tartıştık. ne o yazar ne de ben tek kelime hakaret kullanmadık. böyle adamlar ancak tinder'da bulurlar zaten. bunun gibiler orada cirit atıyor. doğru yerde aramış.

    adam sanki ben seks iğrençtir demişim gibi cevaplar yazmış. tinder'ın ne amaçla kullanıldığını biliyoruz. tinder sağlıklı insan aktivitesidir derseniz, tinder kullanmayan milyonlarca insana sağlıksız demiş olursunuz. tam tersine, uzmanlar böyle ilişkilerin sağlıksız olduğunu söylüyorlar.

    cevabına bak. "siz tinder kullanmayabilirsiniz, kendiniz böyle bir aktiviteye katılmayı tercih etmiyor olabilirsiniz, birileri de konsere gitmiyor, birileri de spor salonuna gitmiyor ama bu meşgalelerle iştigal etmeyenleri "tenezzül etmiyorlar" diye tanımlamak salaklıktır, zira ortada "tenezzül edilecek" bir şey yok."

    hadi bakalım, ben salaklık yaptım olsun, senin yaptığın ne? sen de kullanmayana normal değil diyen entry yazıyorsun. "gerzek, salaklık." diye cevap veriyorsun. kendini savunurken, benim yaptığımın beterini yapıyorsun. çünkü bana hitaben diyorsun. tinder başlığında senin şahsına hitap ederek entry yazmadığım halde hakaretle cevap veriyorsun. ama ben de o insanlar arasındayım diyecek şimdi. yazışma kültürü yok adamda.

    fiziksel ortamla elektronik ortamı bir tutan adamın cevapları bu kadar olur. tinder kullanmayan, insanların çok sağlıklı ilişkileri olduğu bir çevrede yaşıyorum. onlar salak mı oluyor şimdi? bazı insanın içi almaz oralardaki kadınları, erkekleri. pis midir, psikopat mıdır diye düşünür. adama bak. kullandığı laflar çocuk gibi. "gerzek, salak." demiş. tinder'ın böyle tehlikeleri var işte. böyle erkekler dolu orada.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap