9 entry daha
  • sozlugun kendisi gibi film begeni kriterleri de cop olmus. su filmi akil yasi 12'den buyuk olan birinin begenmesi cok zor.

    --- spoiler ---

    yillarca tecavuze ugradigini anlamak icin kolunun kesilmesi gerekecek kadar aptal bir karakteri sinema tarihinde ilk defa goruyorum. bir de kendisini uyusturup kolunu kestiren kadinla birlik olup, tecavuzculerinden intikam aliyor. tamam ilk plot twist guzeldi ancak sonradan gelenler sicip sivamaktan farksiz degil.

    biri bana gelip uyusturucu ilac verecek, halusinasyon gordurtup kendi elimle kendi elimi kesmeme neden olacak ve sonra ben de "tesekkurler canim, sayende gozlerim acildi." diyecegim oyle mi? ve ustelik tum hayatimi da o elimden kazanirken? hani bu bir ayrinti olsa neyse diyecegim fakat tum hikaye boylesine devasa bir aptalligin uzerine insa edilmis.

    zaten bir de halusinasyon gorduren ilacin tam da planlandigi gibi kadinin elinde bocekler gormesine neden olmasi da apayri bir sacmalik. milyonlarca olasilik icinden sadece seytan arkadasinin planladigi seyi gormesi...

    o finaldeki cuneyt arkin filmlerinden asina oldugumuz sahneden hic bahsetmiyorum bile. bu anam icin, bu babam icin...
    --- spoiler ---
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap