4 entry daha
  • "rabbim sen sev onları
    ayırma cennetinden
    cennete gittiğimizde de birbirimizden..." gibi bir takım sözler içeren, çocuk sesinden bir şarkıyla ne oluyoruz* diyerek yanından geçtiğim televizyona, geri adımlarla yaklaşmamı sağlayan bir grup bu.
    aman tanrım dedim. niye dedim? şarkının ana fikri, annesi babası ölmüş çocukların duamsı sözleriydi çünkü. duygu/inanç sömürüsünün müzikli versiyonuydu. bir acıma duygusu kapladı içimi. o durumdaki çocuklar için üzüldüm, sonra bu şarkıyı söyleyen (söyletilen) çocuklar için.
    zap esnasında, bir müzik kanalında rastladığım bu dini içerikli, acılı, ruh sömüren, halı üstü seccadede diz çöküp dua eden çocuklu klip, toplumsal ve de global yaralara parmak basmak için mi çekilmiş gerçekten? grup elemanı çocuklar bunun için mi bir araya getirilmiş. yoksa her türlü yaranın ilacı aynı yerden geçer de, 'sevgiden yolu geçenler birgün bir yerde buluşur*' gibi bir mesaj mı verilmek istenmiş?
    hizmette sınır yokmuş. iş, müzik kanallarına, kliplere kadar gelmiş, yollar o kadar çatallanmış, çeşitlenmiş yani. acaipmiş...
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap