4 entry daha
  • cici bici bir telefon. şeker mi şeker. 2-3 haftadır kullanıyorum iyi ve kötü özelliklerini saymak gerekirse,
    iyi özellikleri:
    -müzik dinlemek için -çok bi beklentiniz yoksa tabi- diskmani iddia ettiği gibi telefonun içinde taşımanızı sağlayan bi telefon.
    -256 mb hafızası dahili -benim gibi şarkı dinlemek için kullananlara- ve yeterli olduğu için hafıza kartına ekstra para vermiyosunuz.
    -kamerası ile -ışık iyi olursa- süper resimler çekebilirsiniz- ayrıca dahili ışığı -fener gibi- olduğu için gece de iyi kalitede resimler çekilebilir.
    -kablosuyla bilgi aktarımı çok kolay. laptopunuz ve onun kızılötesi özelliği varsa kızılötesi yoluyla paylaşım da çok pratik.
    -şarj cihazı çok küçük ve hafif.
    -telefonun ve kulaklığın şekli ve tasarımı çok şeker. değiştirilebilen 3 renkteki kapakları da çok hoş.
    -radyo ve mp3 var. radyosunda 20 tane fm kanal kaydedilebiliyor. mp3 dinlerken basını ekolayzırını neyin ayarlayabiliyosunuz. kulaklıkları kulağınızın yarısına kadar sokmak zorunda kaldığınız için müzik sizi dış dünyadan kopartıyor ve müziği örs ve üzenginizin içinde hissediyorsunuz.
    -menüsü çok kullanışlı ve rahat.
    -uçuş modu diye bir özelliği var ve bu modda telefon sinyallere kapalıyken müzik dinleyebiliyorsunuz.
    -benim henüz kullanamadığım bi sürü özelliği var.
    -tuş takımının dizaynı ve açılışı çok estetik.
    -yok yok kısacası.

    kötü özellikleri:
    -şarjı 3-4 gün gidiyor. kullanımına göre 2 güne bile düşebiliyor süre- ya da yine benim teknoloji bahtsızlığıma denk geldi,bilemicem.
    -kulaklıkları ilk kullanımda çok garip geliyor, rahatsız edebiliyor ama sonra alışıyorsunuz. her iki kulaklığın eğimi aynı yöne doğru olduğu için -hangi dikkatsiz tasarlamışsa artık- sağ kulaklık kulağa tam otururken, sol kulaklık sürekli çıkıyor, insanı deli ediyor.
    -radyoyu ancak telefondan kontrol edebiliyorsunuz. kanal değiştirme mikrofondan yapılamıyor maalesef ve otobüste ayakta dikilirken çok zorluk çıkartıyor.
    -biraz ağır, 120 gramcık.
    -fiyatı epey yüksek.

    rakiplerine göre süper özellikleri olduğu için tercih edilebilecek, pişman etmeyecek, verilen paraya değecek bi telefon (bkz: benden söylemesi).
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap