9 entry daha
  • hava güzel olunca bahçesinde oturup nargile içmeye çalışan turistleri izleyebileceğiniz çay bahçesi kıvamında tarihi mekan. kış aylarında çok rağbet edilmese de havalar biraz güzelleşip dışarıda oturmaya imkan verince dolmaya başlar avludaki masaları.
    dışardaki simitçiden simit ya da çatal alıp anthony hopkins'e olan benzerliğiyle bizi şaşırtmış olan garson amcaya çaylarınızı * *ve nargilenizi *` :elmalı ` *söyleyip başlarsınız arkadaşlarınızla muhabbette..
    nargililer fokurdarken ve etrafa güzel rayihalar saçarken, siz nargilenin çakırkeyifliği ve sevdiklerinizle beraber olmanın neşesiyle kendinizi havada hissedersiniz adeta..

    fazla kalabalık olmadığınızda ve bahçe de dolu olmadığında ise ayrı bir sakinlik katar size orası. hafif hafif çalan müziğe takılırsınız, turistlerin heyecanını, merakını izlersiniz veya arkadaşınıza kahve falı baktırırsınız.

    bilmeyen birine ise erenlere gidiyoruz dendiğinde şu ana kadar değişmeyen tepki: "eren kim?" oluyor genellikle*, gidildiğinde ise ya sıradan bir çay bahçesi ya da müdavimi olunucak bir mekan olarak hafızalarda yer ediyor...
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap