1 entry daha
  • an itibari ile windows 10 için indirilebilen muazzam ötesi gaming tarayıcı.

    tarayıcı içinden ram ve işlemci kullanımını sınırlayabiliyorsunuz. böylelikle tarayıcıların hunharca ram ve cpu kullanımının önüne geçilmiş olacak gibi duruyor.

    tasarımı muhteşem, rgb özelliği bile koymuş adamlar. dilediğiniz gibi renk seçimi yapabiliyorsunuz onun haricinde opera tarayıcının bütün klasik özellikleri kendinde mevcut (vpn, reklam engelleyici)

    şöyle bir kurcaladım oldukça hoşuma gitti. yarın görev yöneticisi ile birlikte daha da kurcalayacağım. bakalım sınırlamalara ne kadar sadık kalıyor, ne kadar düşük işlemci ve ram kullanımında performans verebiliyor.

    indirmek için: opera gx

    kullanım sonrası editi: tarayıcı söylediğiniz ayarlara kesinlikle uyum sağlıyor. misal ram kullanımını dört gb'ye, işlemci kullanımını %25'e sabitledim bu şekilde 10-15 pencere youtube'de video açtım elbette işlemci kullanımı sınırı %25 olduğundan pencereler arasında geçerken hafiften donmalar yaşanıyor. ancak tarayıcı kesinlikle sizin koyduğunuz kuralın üzerine çıkmıyor verdiğiniz ayarın aralığında çalıştırıyor kendisini.

    boş sayfa açılışlarında da chrome'den en az 50-80 mb arası az ram yiyor. sonuç olarak elveda chrome, elveda firefox. hoş geldin gönlümün efendisi gx. sonunda adam gibi bir tarayıcı çıktı.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap