7128 entry daha
  • ersun hoca tolgayı transfer etti, tolgay kötü oynadı o zaman transferleri comolli yapsın diyen insanlar var bu dünyada. evet yanlış anlamadınız böyle diyorlar. ben yanlış anladığımı sandım ve arkadaşla mesajlaştım. on paragrafta comollinin transferlerini savunup ersun hocanın tolgayı transfer etmesi nedeniyle oyuncudan anlamadığını söyledi arkadaş. ya bu insan normal yaşantısında temel ihtiyaçlarını falan nasıl gideriyor anlamadım gitti.

    bir de jailson üzerinden comolliyi övüp hocayı yerenler var. jailson varken tolgay'ın bu sezon oynatılması hatadır, bunu burada ilk dile getirenlerden biri benim. hoca da bir süre sonra hatasından döndü. ama jailsonun comollinin listesinde olduğunu ispatlayan kişiye en afili yerden kahve ısmarlayacağım. o dönem transferleri gayet yakından takip ediyordum. fenerin 6 numara arayışı yoktu josefe teklif gelip satılınca topalı da cocu oynatmayı düşünmediğini belirtince bir arayışa girildi, brezilyadan önerildi, hatta sanırım josefin menajeri önerdi diyorlardı. comolli de olsun bakalım dedi. yani bir scout başarısı yok comolli açısından.

    ben şu koşullarda ersun hocayı eleştirenlerin geri zekalı değil art niyetli olduğunu düşünüyorum. bunlar ekseriyetle aykutçu tayfa, aykutçular ersun geldiğinde cocu iyiydi neden gitti dediler, çünkü yabancı hocayı gönderip aykutu getirmek kolaydır ama ersunu göndermek zordur. çünkü ersun yerlidir ve her zaman aykuttan başarılıdır.

    ersun hocanın yeri sağlam değildir, her zaman başarılı olmak zorundadır, lobisi yoktır, düşmanı çoktur, camianın çocuğu değildir, ali koç sevmez, comolli sevmez. bundan dolayı ersun hoca istediği kadro kurulmazsa kesinlikle istifa etmeli, hatta istifa ederken şöyle 3-5 saatlik basın açıklamasıyla ben şunu şunu istedim onlar şunları aldı, benim istediklerimin maliyeti buydu onların aldıklarının maliyeti bu diyerek herşeyi açıkça anlatmalı taraftar ile arasının açılmasına izin vermemeli. çünkü şu koşullarda onun isteklerini yerine getirmeye çalışmayan yönetim hiç bir zaman onla çalışmaz. arayı bozmayalım belki tekrar geliriz falan dememeli. kesinlikle içine sinmeyen kadroyla başlamamalı, çünkü onu o koltuğa oturtan taraftarın teveccühü, taraftar da başarısızlık halinde ersun yanala desteğini keser. o zaman defter açılmamak üzere kapanır.
    benim comollinin ersun hocanın istediği transferlerin bitirme yönünde çaba harcıyacağına yönelik inancım yok. ersun hoxa x'i ister comolli göstermelik olarak görüşür işi bağlamaz döner alakasız birini alır, senin istediğin adam gelmedi der olur biter. ondan dolayı hoca transferler bittikten sonra otursun düşünsün bu kadro şampiyon olur mu diye, ufak bir şüphesi varsa bulaşmasın çünkü ben bir taraftar olarak sezona başlayan hocanın kadrodan memnun olduğunu varsayarım başarıyı da beklerim. cocu içine sinmeyen kadroyla başladı, bu onun sorunudur, başlamasaydı, dedim. taraftar böyle bakar olaya. ersun hocanın tek dayanağı taraftar olduğuna göre adımlarını ona göre atmalı.

    edit. iki alttaki entry sahibi aykutçu yavşak. aykut kocaman kaç kere istifa etti onu de hele önce sonra manipülatörlük yaparsın. her hoca söz verilenlerin yönetim tarafından yerine getirilmediğini gördüğünde istifa edebilir.
    bir de yeni yönetimin önünü açmak için istifa edeceğim deyip etmeyen camianın çocuğu hocalar var.
4564 entry daha
hesabın var mı? giriş yap