• evrene güncelleme gelecek olsa yeni sürümde eklenmesi istenen özelliklerdir.

    hiç değilse 1.2 yamasında yakın gezegenlere oksijen ve atmosfer eklenmesi bizi bir süre dünyanın sıkıcılığından kurtarır diye düşünüyorum. aynı zamanda şu eklentiler de hoş durur açıkçası;

    1-) yıldız kayması gibi güzel olayların sayısı ve netliği artırılabilir. arada görüyoruz ama ping mi yüksek fps mi düşük anlamıyorum takıla takıla kayıyor.

    2-) uzay boşluğuna dev meyve ağaçları projesi. malum 1.2 ile gelmesi planlanan diğer gezegenlerde yaşam sonucu gezegen turizmi sırasında acıkan uzay turistlerimiz için güzel bir besin. aynı zamanda dünyadan bakınca da hoş durur diye düşünüyorum.

    3-) gökkuşağı köprüsü. insan bi kaymak istiyor üzerinden. şöyle aydan dünyaya bir kayılabilen gökkuşağı fena olmazdı açıkçası.

    4-) atmosferik osuruk dedektörü. bir ortamda koku yayılıyor fakat ne hikmetse kimse osurmamış oluyor. bu eklentiyle birlikte osuruk parçacıklarının etrafı kırmızıya boyanabilir ve biz bu izi takip ederek o götü bulabiliriz. her anlamda götü.

    5-) dünyanın çevresine eklenecek satürn halkaları. hem dünyamızın diğer gezegenlerin gözündeki prestijini artırır hem de bizlere görsel bir şölen sunar.

    şimdilik aklıma gelen, yeni yamayla gelmesini istediğim özellikler bunlar.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap