5 entry daha
  • istediğiniz şey ölüm değilse gitmeyin bu kliniğe!

    çok üzülerek bu berbat veteriner kliniğini seçerken belki birileri okur da yukarıdaki reklam amacıyla yazılmış entrylere de kanarak bizim yaptığımız hataya düşmez diye yazıyorum. burada kendimi parçalasam da yazacağım hiçbir şey ölen köpek yavrularımızı geri getiremez fakat diğer hasta hayvanların ilgisizlikten ölmesini engelleyebilirim belki.

    kardeşleri ağır düzeyde gençlik hastalığı olan, kendilerinin de test sonuçları pozitif çıkan, fakat henüz hiçbir belirti göstermeyen, gayet sağlıklı, oyuncu, güzel yemek yiyen yavrularımızı "koruyucu, bağışıklık güçlendirici tedavi amaçlı" bu kliniğe götürdük. fakat meğer ölüme götürmüşüz. yavrularımız orada yaklaşık 13 gün kaldıktan sonra, artık iyileştiler denilip taburcu edildiler.
    taburcu ettikleri yavrular ayakta bile duramıyordu. damar yolu bile açılmamıştı. klinikte bahçedeki alanda kuytuya girip saklanırken bulduk zaten. taburcu edildikleri gece de dayanamayıp geri götürdük. lakin 12 saat geçmeden 2 sinin de ölüm haberini aldık. diğer durumu ağır olan ve başka veterinere bıraktığımız yavrularımız ise su an tamamen iyileştiler ve koşup oynuyorlar.
    anlayacağınız şekerci veteriner kliniği daha hiçbir semptom göstermeye başlamamış gençlik hastalığı pozitif yavrularımıza 13 gün öyle "iyi" bir bakım uyguladı ki; yavruları iyi görüp de taburcu etmeye kalktıkları gün öldü yavrularımız!
    durumu iyi olan yavrularımızı stabil tutamadılar!
    taburcu edilecek hayvani bile anlayamıyorlar!
    yazıklar olsun size!
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap