19 entry daha
  • bi erkek olarak kadinin taciz sirasindaki hissiyatini, fikriyatini tam olarak anlayabilcegimi sanmiyorum. ama az cok empati yapmami saglayan söyle bi olay yasadim, nedense tacizi hatirlatti, magdur gibi hissettirdi:

    otobüste koreli bi arkadasla okuldan dönüyoruz. koltuk sikintisindan o en arkada bense cam dibindeki yanlama koltuklardan birindeyim. dersler falan mevzu bahis. ben bi seyler anlatiyorum, ama bu sirada oturumum itibariyle ona degil ileriye bakiyorum, eleman beni profilden görücek bi konumda. neyse konusmanin ortalarinda bunun burnunu karistirdigini fark ettim, ama dönüp bakmadim, anlatmaya devam ettim. derken bu pezevenk "ahaha olur mu öyle" gibilerinden abes bi tepki verip omzumu tuttu. resmen elini paltoma sildi. ne yapicagimi bilemedim. kafami cevirip omzuma bakmak icin yanip tutusuyorum ama eleman mahcup duruma düsmesin diye de yapamiyorum. burasi tam da kadinlarin hem magdur olup hem ses cikaramama durumuna denk geliyor. evet, magdur benim, dönüp "nabiyon lan ibne, kendi üstüne silsene sümügünü" demem lazim ama o mizacta bi insan degilim. demek ki kadin olsam ve otobüste fortlansam sesimi cikaramiycam, en iyi ihtimalle ilk durakte inicem. aklim hala omzumda ama bi tepki veremiyorum. tutup omzumu onun üstüne sürtüp temizliycek yasta da degilim artik. sadece susup sineye cekiyorum. sonra otobüsten inene kadar kendimi tuttum ve inerken hemen omzuma baktim. ama bi sey göremedim, kurudu mu neyse artik.

    her ne kadar cinsel tacizle bir tutulamazsa da olayin halet-i ruhiyesi, giris gelisme kompzisyonu asagi yukari böyle olsa gerek. simdi bu tecrübemden kadinlara verebilecegim tek ögüt tae kwon do falan ögrenmeleri, döner tekmelerini saglam tutmalaridir. öptüm byes
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap