• ön edit: umarım sadece bjk li arkadaşlar yorum yapar. başka takım taraftarlarının komik olup laf sokmaya çalıştıkları bir başlık olmaması dileği ile.

    kaleci: ben çoğu kişinin aksine kariusa güveniyorum, yedek kaleci olarak ise kimseyi almaya gerek yok. madem yöneticiler deniz bitti diyor, yılda bir kaç maç oynayacak yedek kaleciyi altyapıdan kullanmakta fayda var.

    sağ bek: bence kesin transfer lazım olan bölgemiz. gökhan in olmadığı maçlarda neden altyapıdan adam denemedigimizi anlayamakla birlikte alınacak adamın süratli ve orta yapmayı bilen birisi olması şart. lütfen 28 yaş üstü olmasın.

    sol bek: canerin 2. tercih olacağı çok kaliteli bir sol bek almamız lazım. yine alt yapıdan çok övülen ridvanin durumuna bakılmalı. eğer potansiyeli var ise bu bölgeye transfer yapmadan da sezonu geçiririz. ama tekrar belirteyim caner olmadığında necip- medel gibi devşirme adam koymayin. ya rıdvan oynasın ya transfer yapın. transfer olursa ridvani da bir zahmet kiralık verin.

    sag stoper: vida yeterli. yedeklemek şart ama yedek içinde çok övülen fatih aksoy ve alpaya sans verilmeli diye dusunuyorum.

    sol stoper: kesinlikle ayagı düzgün bir sol stoper almamız lazım. yedek işi yine gençlerle olmalı.

    orta saha ikilisi: atiba ve dorukhan iyi ikili oldular. açıkçası bu sezon oguzhandan da katkı bekliyorum ben. medel'in satılması taraftarıyim. atibayi yedekleyecek bir orta saha transferi lazım. kaliteli olmalı. çoğu renktasimin aksine necip'in kalmasi gerektiğini düşünüyorum. alt yapıdan oyuncu koyma zorunluluğu var hem de orta saha da oynatmak şartı ile iyi bir yedek. en önemlisi de ucuz.

    sol açık(bkz: ademola lookman) sesleri geliyor bence çok iyi transfer olur ama sol açığa potansiyelli birde türk genç almamız lazım . gurbetçi oyunculara yönelmek mantıklı olur.

    sağ açık: lensin kesin gönderilip iyi bir yabancı sağ açık almamız şart. q7 yedek olup 60'tan sonra kilitlenen maçları çözmek için kullanılabilir.

    ofansif orta saha: soru işareti olmayan bölgemiz adem ljaic ile devam. transfere gerek yok. iki adet iyi amc gerçekten lüks bu kulübe. yeni alınan muhayyer denenebilir bazı maçların sonlarında.

    forvet: sikintiniz bir diğer bölge. burak banko. güven iyi bir yedek. bir adet uygun maaşlı pivot santrafor ile yedeklersek sorun kalmaz.

    gelecekler: sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, sağ acik, 2 adet sol açık, forvet.

    gitmesi gerekenler: gökhan töre, tolga ve pektemek zaten gitt. bunlara ek medel, lens, adriano, mirin, roco, aras, larin, orkan çınar ( sadece bu adamı avcının denemesi gerek diye düşünüyorum.)

    not: lütfen mertcan , umut nayır gibi asla kullanmayacağımiz menejer transferleri yapmaktan vazgecin. bu kulubun hakkını daha fazla yemeyin.
hesabın var mı? giriş yap