• can ataklı'nın bugün açıkladığı durum. (4:34'te dikkat edin)
    https://www.youtube.com/watch?v=z-a-hmehuau

    burada söz konusu bakan turizm bakanı mehet nuri ersoy. eşi de pervin ersoy. pervin ersoy bir dönem gazetecilik ve televizyon işleriyle uğraşmış birisi ismail ile bu şekilde tanışmışlar.
    videonun devamında da fatih portakal ile ilgili açıklamalar da var izlemek isteyen baksın.
    pervin ersoy'un biyografisi: https://www.kimnereli.net/pervin-ersoy.html

    hazır konu ismail küçükkaya - fatih portakal ikilisinden açılmışken kendi öngörülerimi de ekleyeyim;

    ismail küçükkaya: daha önce ortak yayında olabilecekler ile ilgili şöyle bir entry girmiştim (bkz: #91121700) . ismail'i pervin ikna ettiyse orada belirrtiğim 1. senaryo gerçekleşebilir. yine o entry'de belirttiğim gibi ismail küçükkaya fox'ta çalışıyor diye yeterince güvenilir birisi olmuyor. daha çok orta noktacı takılıp zorda kalınca ihanet edebilme olasılığı olan bir karakteri var. bu kafayla devam ederse birkaç sene sonra başımıza 2. ahmet hakan olabilir.

    ismail küçükkaya ile daha detaylı bilgiler için şu tweet flooduna göz atmanızda fayda var: https://twitter.com/…se1/status/1138782269131415554
    11 madde toplamda biraz uzun olduüu için buraya kopyala yapıştır yapmadım.

    fatih portakal: küçükkaya'ya göre kesinlikle daha sağlam birisi kesinlikle ama son günlerde bir oyuna alet olduğunu düşünüyorum. muhtemelen elimde görüntüler var deyip rtük nedeniyle yayınlamıyorum dediği görüntüler burada: https://www.youtube.com/watch?v=cdmdc533epe

    kendisini tarafsız bir çizgide göstermek için kasıcam derken olayları saçma bir yere getirdi. hani binali'yi ve akp'yi çok eleştirdim bu sefer de imamoğlu'nu eleştirmiş olayım diyor. okuldan ekrem ile tanışıklığı varmış bir de o yüzden çok da ona yanaşmış bir profil çizmek istemiyor. ama unuttuğu bir şey var. o videoda 0:42- 1:00 arası bir montajlama olduğu belli oluyor. dikkatli bakıldığında ekrem'in 0:47-0:53 arasındaki konuşması özellikle boğuklaştırılıyor ve aynı kelime 2-3 defa çıkmış gibi görünüyor. tabi bizim fatih bunun montaj olabileceği ihtimalini düşünemiyor. ama fatih'in hatası yayınlayamayacağı bir görüntüyü gündeme getirmektir. ya rtük mtük sallamadan yayınlayacaktın ya da hiç konuşmayacaktın.
    yine de fatih portakal ile yapılacak en sağlıklı eleştiri ortak yayından sonraki tavırları ve 23 haziran gecesi tavırlarına göre olacaktır. mesela 16 haziran akşamı ortak yayında ismail trolleşirse veya başka bir hata yaparsa onun yaptıklarının üzerini mi kapatmaya çalışacak yoksa yanlış yaptığı şeyleri çekinmeden söyleyebilecek mi? 23 haziran akşamı da doğru analizler ve yorumlar mı yapacak yoksa sırta sırıta top mu çevirecek?
    kendisi iyice gömülecekse de veya çokça övülecekse de 23 haziran gecesi beklenmeli diyorum.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap