4 entry daha
  • ismail küçükkaya'nın açıklık getirmesi gereken iddia.

    not: ben can ataklı'ya güveniyorum. şu anda benim en güvendiğim gazetecilerin başında geliyor.

    neden?

    bu adam genelde hep doğruları söylüyor. 16 nisan referandumu bitmişti. ataklı'nın yazılarını takip edenler hatırlar. normalde cumhurbaşkanlığı seçimleri ağustos 2019'da yapılacaktı.

    ataklı günlerce yazdı, dedi ki; "dikkat edin bunlar erken değil baskın seçim yapacaklar. muhalefet buna göre bir oyun planı kursun."

    ki bunu derken daha seçimin lafı bile edilmiyordu. eylül 2017 falandı yanlış anımsamıyorsam. nisan 2018'de seçim kararı alındı. aha yazıyı da buldum:
    https://www.sozcu.com.tr/…18de-sandik-basi-2013634/

    bakın bu yazı yazıldığı sırada ortada seçim lafı falan yok.. yazı 17 eylül 2017'de yazılmış. 24 haziran seçimlerinin yapılma kararı ise nisan 2018 tarihinde yani bu yazıdan yaklaşık 8 ay sonra alınmış.

    sonra bu seçimde ekrem imamoğlu mazbatayı aldı. herkes ysk'nın tekrar seçim kararı vermeyeceğini söylüyordu. chp'lilere soruluyordu bu ve chp'liler "ysk bu kararı vermez" diyorlardı.

    can ataklı çıktı dedi ki, "ysk tekrar seçim kararı verecek gibi görünüyor, ysk'nın bu kararı alamayacağını söyleyenler var. tamam onların dedikleri çıkarsa sorun yok ama ysk bu kararı alırsa sen ne yapacaksın onu söyle?"

    evet. kimi zaman karamsar şeyler söylüyor ama komplo teorisi yapmıyor adam. öyle yapamazlar diyorsunuz ama yaparsa sen ne yapacaksın onu söyle diyor.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap