11 entry daha
  • link verilen haberde ve ilgili videoda açıkça "benim de çocuğum var. onun da çocuğu vardır. o da evine ekmek götürüyordur. ben bir daha çocuğumu göremeyecek miyim" dediği duyulan kadının karıştığı kazadır.

    ayrıca, hayatını kaybeden motorsiklet sürücüsü tali yoldan çıkıyor, yani geçiş üstünlüğü onda değil ve çıkacağı ana yolu kontrol etme sorumluluğu onda. kendisine allahtan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum, ancak hata büyük ihtimalle tali yoldan kontrolsüz çıkış yapan amcada.

    her zaman olduğu gibi linçsever sözlük gerizekalıları hemen doluşmuş ve bilmeden-etmeden kadına gırla hakaret, adli kontrol şartıyla salıverilmesine bok atma gibi klasik yavşaklıklarına başlamışlar.

    tarih sizin kadar gerizekalıyı bir arada görmedi. bu yüzden çok seviyorum sözlüğü. online arkham asylum resmen. kadın belli ki şok geçiriyor, ona rağmen hayatını kaybeden amcanın da çocuklarını düşünebilecek kadar empati kurabiliyor.

    başlığı açan davar, elinde tuzlukla koşup yetişerek linç hıyarını kemiren mal değnekleri, siz neyle empati kurabildiniz bugüne kadar? kaza değil, siz garipsiniz.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap