9 entry daha
  • verbling , yabancı dil öğrenmeyi çevrimiçi hale getiren amerikan şirketi.

    yabancı dil öğrenmek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka o dili bilen birisi ile konuşarak geliştirmelisiniz. bunun için en basit yol skype üzerinden ders almaktır. adamlarda bunu düşünürek sistemlerini kurmuşlar. burada skype üzerinden ders verilmiyor direkt kendi sitelerinde video chat sistemi var derslerinizi orada birebir olarak yapıyorsunuz.

    avantajları
    - hocalar direkt o dilin yerli konuşmacısı yani bu demek oluyor ki bir dil öğrenmek istiyorsanız ben bu öğreneceğim dilin konuşmacısını nerden bulacağım derdi ortadan kalkıyor.

    - öğrenmek istediğiniz dilin konuşulduğu ülkeye gitmek zorunda değilsiniz bu size konaklama yeme içme uçak bileti gibi yüksek giderlerden tasarruf etmenizi sağlar. oranın kültürünü öğrenemezsiniz o ayrı.

    -sıkıcı kurslara gitmek zorunda değilsiniz bu yine size yolda harcadığınız vakitten ve nakitten tasarruf etmenizi sağlar

    kısaca bir özet yaparsak dil öğrenmek istiyorsunuz o dili pratik etmek istediğiniz bir kişi yok. buraya üye oluyorsunuz onlarca öğretmen arasından dilediğinizi seçiyorsunuz tabi öğretmenin takvimine bakarak daha sonra ayarlanan gün ve saatte atıyorum amerikalı stacy hocanla çevrimiçi dersinizi yapıyorsunuz. ücretlendirme dolar üzerinden

    verblig rakibi bir sistem daha var ben onuda kullandım iki sistemin tek farkı diğerinde skype üzerinden de ders verebiliyor hocalar. bu da insana kolaylık ve esneklik katıyor. bu skype olayı verbling'e de gelse fena olmazdı.

    (bkz: preply.com)
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap