• farklı tercihlere hitap eden lüks konut karşılaştırmasıdır.

    *rezidans rahatlıktır, sadece evinizde kalıp, yaşayıp, dışarıya odaklanabilirsiniz temizlik derdiniz olmaz. villa'nın derdi bitmez. düz ayaksa bir de karınca ve toz derdinden kurtulmak için sürekli temizlikçi tutmanız lazım, ilaçlatmanız lazım.
    *rezidans'da altınızda üstünüzde başka insanlar yaşar parti, yüksek sesli müzik vb. konularında çok rahat edemezsiniz. villa'da komşu aralıkları daha çok olduğu için rahat edersiniz.
    *villa 3+1'den 7+2'lere kadar yerleşebilirsiniz ve kalabalık aile olsanız da ev içinde ve bahçede daha çok yaşam alanı sağlamış olursunuz. rezidans ise şehir merkezinde avm'de gezerim derseniz daha idealdir ve ihtiyacınıza yönelik daha opsiyonludur.
    *genişleyen aileler villa'da kapalı otopark sorunu yaşayabilir rezidans'da pek sorun çıkmaz.
    *rezidans'da yüksek katlardaydanız kendinizi dışarı atmanız villa'ya nazaran daha çok zaman alır.
    *yazlığınıza veya yurtdışına gittiğinizde villa'nızı kilitleyip aylarca veya yıllarca marsafsız yok olabilirsiniz. rezidans'da kira öder gibi aylık ödeme yapmanız mecburdur.
    *spor salonu, yüzme gibi aktiviteler için rezidans'da diğer insanlarla iç içe olmak zorundasınız villa'da o aktiviteye uygun oda ayırıp kullanabilirsiniz.
    *rezidans'ın güvenliği mevcuttur villa için kendiniz adam almanız gerekir.
    *mangal keyfi villa'da mümkündür şehre tepeden bakma keyfi rezidans'da.
    *rezidans'ı genç iş adamları tercih eder villa'yı godaman insanlar.

    neyse, ben villa taraftarıyım.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap