8 entry daha
  • isveçte bütün kafelerde ve barlardaki sigara içme yasağı nedeniyle yaygın olarak kullanılan tütün poşetleri. sert erkekler için los denen gevşek formu, kibarlar için ise demlik poşet formundaki portion formu mevcuttur. ayrıca isveçte hemen herkesin lama gibi sokaklara tükürme sebebidir.

    sade ve çeşitli aromalıları bulunur. sade olan tuhaf yosunumsu kokulu kısmen mide bulandırıcı olsa da ökaliptus, licorice* ve blueberry aromalıları oldukça lezizdir. özellikle soğuk bira ile pek güzel gider.

    internet üzerinden http://www.northerner.com/snus.html adresinden sipariş verebilirsiniz.

    ilk defa kullananlar veya kullanıp nefret edenler için birkaç uyarı:

    1. sigara ile birlikte kullanmayın. zaten nikotin yüklü vücut hücrelerinizi delirtmenin alemi yok. mümkünse sigarayı tamamen bırakın.
    2. deneyin ve nikotin tadını ve hafif kafa bulma hissini sevmiyorsanız kullanmayın.
    3. yanak içi, dil altı gibi kan akımının fazla ve tükürük salgısının fazla olduğu bölgelere koymayın. buralarda hem nikotin vücudunuza fazla hızlı girdiği hem de tütün suyunu yuttuğunuz için hasta olma ihtimaliniz yüksektir.
    4. snus paketini yerleştirmek için ideal yer üst dudak ile üst diş etlerinizin arasıdır. buraya paketi yerleştirdikten sonra fazla ıslatmayın ve mıncıklamayın. unutmayın ne kadar cıvırsa o kadar hasta olma ihtimaliniz var.
    5. mide bulantısı hissettiğiniz an çıkartın ve atın.
    6. yutarsanız kusacağınız kesindir. rezil olma ihtimalinizin az olduğu bir yere gidin acilen, karizmayı çizdirmeyin herkesin önünde.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap