152 entry daha
  • fenerbahçe basketbol takımına transfer olduğu şimdilik iddia edilen sg. hatta yerine göre combo guard bile oynar. karşısında kendinden size olarak küçük bir oyuncu varsa sırtı dönük oynar, uzun bir oyuncu varsa içeri penetre eder. kendi şutunu yaratır. alınabilecek en iyi kısa işin açığı. piyasada sivrilen birinin hemen nba tarafından kafeslenmesi bir süredir bizi yakıyordu. bu piyasada pozisyonu itibariyle sanırım de colo gibi bir iki kişi ya var ya da yoktur.

    melli yerine bir uzun daha gerekir büyük ihtimalle. geçen yıl -herhalde kötürüm kalan- joffrey lauvergne ve vesely'nin yokluğunda melli her şeyi yaptı. dilediği kararı vermekte de özgürdü. melli'nin yerine oyun zekası melli kadar olmasa da (ki piyasada o zekada uzun bulmak çok çok düşük ihtimal) şutu ve belki atletizmi olan bir 4 numara alınabilir. yoksa uzun rotasyonu zayıflar. çünkü melli'nin yaptığı işi kimse yapmıyordu. aslında o işi sadece melli yapabiliyordu. her neyse.

    bu arada basketbolla ne kadar içli dışlılar bilmiyorum ama bazı arkadaşlar heyecandan olsa gerek 1 yıldır basketbol oynamayan tedosic'in alınmasından falan bahsetmiş. ayrıca aynı takımda vesely,udoh ve lauvergne olamaz. udoh'un geleceği varsa joffrey lauvergne gitmeden gelemez. kadro mühendisliğine ters.
423 entry daha
hesabın var mı? giriş yap