7 entry daha
  • bu söylem aslında "evet biz islamı siyasallaştırıyoruz, kendi emellerimize göre evirip çeviriyoruz, bunun karşına bir anti kahraman yaratalım ki bizimki şirin gözüksün" demekten başka bir şey değildir.

    lan mal, atatürkçülük daha ilk gününden beri zaten siyasi bir fikir. ama senin eğip büktüğün islam bir din. ikisini sürekli karşılaştırmaya çalışmak hakikaten salaklık. ha sen salaksın da atatürkçü geçinenlerin hepsi çok mu zeki? malesef onların içinde de bu iki birbirinden çok farklı kavramı karşılaştırıp çarpıştıran en az senin kadar aptallar var.

    edit: ülkedeki talanın, hırsızlığın birinci dereceden sorumlusu bizzat sağ görüş ve siyasal islamcılardır. eğer bugün herhangi bir sol partinin yönettiği belediyede yolsuzluk olsun, o dakika medyanın %95'lik kısmı davul zurnayla koşup haberini yapar, o adama ülkeyi dar eder. peki aynı medya, devlet herhangi bir siyasal islamın yönettiği belediyenin değil haberini yapmak, burnunu kapıdan içeri sokabilir mi? ondan sonra vakıflara milyonlar, ne istediniz de vermedikler, sayaç bedelleri, dinozor maketler, fışkiyeyi kim kırdı...

    hani yalancıyı sevseler kucaktan inmezsiniz o derece.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap