750 entry daha
  • ne hakkında bu denli konuşulacak ve büyütülecek kadar iyi, ne de çöp denecek kadar kötü futbolcudur. fenerbahçe ya da galatasaray; hangi takıma giderse gitsin, ne yapacağını şimdiden kestirmek güç. sonuçta ligin küçük takımlarında parlayıp büyük takımlara gittiğinde hiçbir halta yaramayan zibilyon tane futbolcu hatta gol kralı bile gördük. muhakkak elinden geleni yapıp faydalı olmaya çalışacaktır ama önümüzde frey ve slimani gibi iyi niyetli, gayretli ama sonuca ulaşmayı beceremeyen hücumcu örnekleri varken, iyi niyet yetmez... ama şöyle bir fark var diye düşünüyorum: bu adam öyle bir futbolcu ki, patlama yaparsa çok fena patlar ve kimse tutamaz. hem henüz 25 yaşında. bu sezon için ligdeki 32 maçta 15 gol ve 7 asistlik performansı da küçümsenecek bir istatistik değil.

    adam eğer galatasarayda oynamak istiyorum dediyse, fenerbahçe olarak transfer etmemizi doğru bulmuyorum açıkçası. ama eğer gelirse de; artık daha öncesinde ne dediğinin bir önemi kalmıyor, -buna profesyonellik diyorlar- işini yapsın ve faydalı olsun yeter. fenerbahçeden galatasaraya ya da galatasaraydan fenerbahçeye futbolcu giderken, bu olay devede kulak.

    10 milyon euro diye bir şey duymuştum bonservisi için. bana göre asla ama asla bu kadar para vermeye değmez. hele ki 4 futbolcu artı 6 milyon hiç etmez. rizeli yöneticiler uyanıklık peşinde ve bu fiyat konusu bana göre gerçekten abartı.
4714 entry daha
hesabın var mı? giriş yap