• bu sene 4-9 ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve geçtiğimiz senenin ardından ikinci yıl heyecanını yaşayacak olan film festivali.

    kariyo ababay vakfı (kav) ana sponsorluğunda geçen yıl ilki düzenlenen başka sinema ayvalık film festivali bu yıl 4-9 ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. bu yıl da dünyanın dört bir yanından, başlıca festivallerde öne çıkan filmler, söyleşiler, atölyeler izleyicilere sinemayla dolu beş gün sunacak. festivalin bu yılki açılışını pedro almodóvar'ın son filmi dolor y gloria yapıyor. başrollerinde yönetmenin vazgeçilmez oyuncularından antonio banderas ve penélope cruz'un bulunduğu yapım, pedro almodóvar'ın hayatından otobiyografik öğeler taşıyor. antonio banderas, kariyerindeki en iyi performanslarından birini sergilediği filmle bu yıl 72. cannes film festivali'nde ''en iyi erkek oyuncu'' ödülünü kazandı.

    bu yıl festival destekçileri arasına kendine has da katıldı. ayvalık belediyesi, ayvalık uluslararası müzik akademisi (aima), bilginer-melin ayvalık sanat kültür eğitim vakfı da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivale olan değerli katkılarını sürdürüyor.

    festivalin biletix'ten satılacak biletlerinin ön satışı 21 eylül'de başlayacak.

    edit: festival çizelgesi açıklanmıştır.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap