1 entry daha
  • karı koca kavgalarına müdahale etmeme gerekçesidir. doğru mudur? tartışılır...
    bi vakitler alt kat komşumuz vardı, karı koca sabahlara kadar kavga ederlerdi. ama kavga da kavga hani, camlar çerçeveler iniyor, bağırışlar çığırışlar bitmiyor. kan gövdeyi götürüyor.
    komşulara diyoruz ki, yahu bu böyle sürmez, adam kadını öldürecek bi gün. bi şeyler yapmak lazım. apartmanın huzuru kalmadı. gece 23'de başlıyor fasıl artık performans kaç saat sürerse apartmancek takipteyiz mecburen. şikayet felan etsek hani dedik...

    komşulardan biri dedi ki:ben devlet memuruyum beni karıştırmayın.
    haydaaa..
    biri dedi ki : biz pek duymuyoz
    (yalaaaann!! kuyruklu yalan hem de.. yan binada kahveden adamlar bile rahatsız olmuş polis çağırmışlar, polis kapıya gelince bu kavga eden karı koca birbirlerine sarılmış mutlu ve mesut bi ifadeyle "buyrun bi şi mi vardı? demiş, yeminle böyle oldu ben tanığıyım olayın)

    bir komşu daha geleneksel bir bakış açısıyla yaklaştı olaya:
    karı koca arasına girilmez.
    girilmesin anasını satayım... biz de her gece sabaha kadar patırdıdan uyuyamayalım.
    "aha şimdi salonda koşturuyolar, aha adam kadını yakaladı, aha böğrüne vurdu... aha şimdi mutfakta devam ediyo maç, dur dur bak şimdi antrede iki yumruk daha yedi kadın..."
    baktık olmayacak, girilmezse girilmesin karı koca arasına taşındık o apartmadan, taşınmadan önce adamı (karısını her gece muntazaman döveni) bi güzel döverek...
    neymiş karı koca arasına girilmezmiş..pehhhhh
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap