1776 entry daha
  • 1. ve 2. sezondan dolayı beklentileri fazla olanlar hayal kırıklığına uğramış. ilk iki sezonu beğenmiştim ama 3. sezonun diğer iki sezondan kötü olacağını düşündüğümden beklentim yoktu. dizi çok boka sarmadığı sürece izlemeye devam eden biri olduğumdan beklentisiz bir şekilde açtım 3. sezonu. o yüzden beni tatmin etti. evet işin mantığına girersek detayına, osuna bosuna girersek çok şey söylenebilir ama bu dizi, bu şekilde izlenmez. bu şekilde zevk almanız mümkün değil.

    ha dizinin ilk iki sezonu 3. sezon gibi olsaydı ilk sezondan izlemeyi bırakırdım büyük ihtimal. aslında ilk sezonda da beni çeken şey 80'ler atmosferi, 80'ler müzikleriydi. bence birçok insanın da ilk sezonda diziyi izleme sebebinin ana faktörüydü 80'ler teması.

    bilmiyorum, burada yazılanlara baktım biraz, ben o kadar oflaya puflaya "şöyle kötü, böyle kötü" diye diye izlemedim. evet klişe sahneler var mı? alası var. kanal d'de gece yayınlanan 5. sınıf aksiyon filmleri tadında klişeler var. hemen hemen her sahne ve her diyalog klişelerle dolu. saniyelerin çok önemli olduğu anlarda yarım saat bakışmalar. sürekli şans yanında olan iyi karakterler, iyi karaktere zarar vermeye çalışan kötü karakterin sürekli saldıraya geçmeden önce bakışlar atıp, bekleyip durması vs. bitmez. üstüne birde ergenlik durumları eklenince insanlar delirmiş tabii. 3. sezonun ilk bölümlerinden direkt mevzuya girmeyip hem ergenlik durumlarını gösterip hem de yavaş yavaş konuya girmeye çalışmışlar. klişeler üstüne, karakterlerin mantıksız kararlar alması ve full+full ergenlik doğal olarak izleyiciyi sıkmış.

    onun dışında oyunculuklar da yaşlara göre yine fena değildi. özellikle maya hawke(robin) çok iyiydi. sadie sink(max) ve joe keery'de(steve) gayet iyiydi.

    3. sezonun ilk 2-3 bölümünden sıkılıp izlemeyi bırakan varsa izlemeye devam etsin. en azından diğer bölümler için "sıkıcı" denemez.
1480 entry daha
hesabın var mı? giriş yap