5 entry daha
  • döviz kuru umrumda değil. sırf milli güvenliğimiz için savunma sistemi aldık diye bize tavır alacaksa buyursun alsın. en fazla dolar 7-8 olur ben de oturur kuru ekmek yerim. biraz adam olun memleket düşmanı ekşi yazarları! biz de yanlışa yanlış diyoruz ama bu konu başka! bu konu ulusal güvenlik!

    zorunlu edit: saçmasapan mesajlar alıyorum. milleti vatan haini ilan etmişim, yalakaymışım vb.

    saçmalamayın arkadaşlar... ben kimseye hain demedim, üstelik yıllardır ortamlarda hükümetin yanlışına yanlış diyorum diye vatan haini grubuna girmiş biri olarak fikir beyan ettim. brunson davası, kudüs meselesi vb. konularda hükümet çok yanlış yaptı, bedelini halk olarak biz ödedik. ama bu konuya kendi sınırları içinde bakınca bu tavrı haklı buluyorum. bunu ifade edebilecek kadar özgür olmayayım mı? inanın değneğin bir tarafı yalaka, haramzade, çomar; diğer tarafı sizsiniz! biz her yanlışa yanlış diyenler de hem çomarın hem de sizin gazabınıza uğruyoruz. ayıp be! ayrıca dolar 7-8 lira oldu diye kimse kuru ekmek yemeyecek. elbette refah düşecek ama dünyanın sonu olmayacak. oradaki kuru ekmek bir uç olarak benzetmedir. bunu anlamayacak kadar aklını kiraya verenler kendisini sorgulasın önce.

    edit 2: çok sayıda destek mesajı aldım, hepinize tekrar teşekkür ederim. aklı başındaki her türkiye cumhuriyeti vatandaşı/genci bana göre hataları ayrı güzel şeyleri ayrı koymalı bir tarafa. memleketin içinde olduğu bütün kötü koşullar için hükümeti ve destekleyenlerini saygı çerçevesinde eleştirelim ancak buradaki böyle bir konu değil, karıştırmayalım demek istedim sadece. herkese saygılar...
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap