183 entry daha
  • pegasus o iki personeli ve o anın videolarını yayınlasın! bu rezaleti ve bu stresi bir insana yaşatabilme manyaklığını taşıyan açıkça ruh hastası kişileri işten atsın.
    nasıl bir çirkinlik ve kötülükse uçağa almamak, parayı nakit istemek, özür dile alıcam demek? aloooo sabancı bunu değil en ufak edepsiz hak yiyen davranışı olacak personelimin dava ile çıkarırım ki aldığına şükür etmediği maaşı, rahatı öyle bir gitsin ki insanlarla nasıl uğraşılırmış görsünler. ifşa edilsinler.

    her ne meslek kolu olursa olsun karşındakini hor görmek alaycı bakış ve yaklaşımlarda bulunanlar, üç paraya çalıştığı şirkette zıvanadan çıkıp azan kibir ve hainlik dolu davranışları olan bütün kötü çalışanlardan bende bıktım.

    basit bir jean mağazasında klimada serin serin duruyorsun bom boş mağaza bol paçalı kot istiyorum diyorsun cevap; ama dar paça moda, var mı yok mu diyorsun bakmadan yok diyor bakıyorsun görüyorsun bu var diyorsun pişkince ispanyol paça istediniz sandım diyor yüzüme karşı yalan söylüyor kendi kendine.
    üst baldırlarım kalın dar paçalarla rahat etmiyorum diyorum spor yapın diyor manyak, eğri su borusundan kalın çirkin bacaklarına birde şu malum kot şortlardan giymiş desem ki sen yap bence sporu! ruh hastası üzerine kalır. yani etraf çalışmayıp ego şişirmek isteyen bulunduğu yerle tatmin olmayan kendi gerçeğini kabul etmeyen yersiz anlamsız özgüven geliştirmiş beyni devre dışı kalbi bitmiş insansılarla dolu.

    çok geçmiş olsun. herkesin işini kendine saygıyla anlayışla yapmasını ve iyi insanlarla karşılaşmasını dilerim. iyi karma belki işe yarayabilir.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap