7 entry daha
  • filmleri 60 fps ve üzeri izlemek isteyenler için de birden fazla seçenek var aslında..

    * smoothvideo project

    iyi bir player denebilir, youtube eklentisiyle de youtube videolarını 60 fps'de izleyebilirsiniz lakin bazı filmlerde yırtılma efekti yarattığını biliyorum. bu program 30 günlük deneme sürümü ücretli..

    * dmitri render

    bu directshow eklentisi ile (bkz: media player classic) üzerinden tüm video uzantılı dosyaları 60 fps'de açabilir izleyebilirsiniz. bu da 30 günlük deneme sürümünden sonra ücretli, 8 dolar gibi bir fiyatı var. kendim kullanıyorum.

    * splash

    birde ücretsiz olarak bu video oynatıcı var tabi standart uzantılı videoları 60 fpsde açar. sadece "oynatma ayarlarından" motion2x ayarını açmanız yeterli olacaktır. bazı uzantılarda açamayabilir ama.

    şahsen gözlerim alıştı artık 24 fps gibi çamur bir karelenmeyi gözlerim kabul etmiyor. sinema efekti adı altında bu çağ dışılığı kabullenmek de zaten saçmalığın danışkası.

    edit: tabi bu iki uygulamadan hangisini kurarsanız kurun şunu unutmayın, bu tür uygulamalar gereken render kalitesini sağlamak için ekran kartı ve işlemcinize eş zamanlı yükleme yaparlar. o yüzden işlemci ve ekran kartınıza güvenmeniz lazım.

    edit: üçüncü seçenek eklendi.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap