33 entry daha
  • kamping ve kombine ile katılacağımız organizasyon. türkiye’nin dört bir yanından toplanıyoruz. çok iyi line up ve fiyat da bence uygun böyle bir organizasyon için (indirimle 340 lira oldu) umarım hijyen ve güvenlik konusunda bir sıkıntı yaşanmaz.
    edit: indirimi burn kapaklarıya yapmışız bu arada.
    b

    festivalin son gününden edit: organizasyonda çok ciddi sıkıntılar var. tuvalet ve duşlar rezalet. kamp alanı kumsal, çadırların güneşin altında süblimleşmesine az kaldı. ayrıca giriş kurallarının baya esnetildiğini gözlemledim. yasak denen eşyaların bir çoğu içeri sokulabiliyor.
    dj performansları güzel özellikle nastia, claptone ve peggy gou efsaneydi, setleri uçurdu. yalnız hava çok sıcak. öğleden sonraya kadar dinlenebileceğimiz gölgelik yerler daha fazla olmalıydı, ya da çadır kampı ormanlık alanda olmalıydı. neresinden tutarsanız elinizde kalan bir festival.

    ikinci otopark festival alanına çok uzak. servisle ve o kadar eşyayla gidip gelmek de epey sorun oldu. umarım sonraki seneler tekrar burada yapılacaksa bu sorunlar giderilir.

    güvenlik konusuna da değineyim çadırın önünde telefonunu bırakıp giden insanlar mevcuttu ve biz de hiçbir sıkıntı yaşamadık.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap