120 entry daha
  • 206 sonrası ekibe notlarımı yazıyorum:

    öncelikle bir önceki yorumumu değerlendirdikleri için teşekkürler.

    stajer arkadaş, merve hanım, bölüm özetlerini daha az detaylı yazarsa mutlu olucam. çünkü dakika dakika barışın yorumu, samican vurdu gol oldu yerine ilk 5 dk geyik, 5-20 arası nerolink, 20-25 itsmee, 30-45 yorumların okunması, 45-55 kapanış ve istiklal marşı gibi bir sadelik bence yeterli ama barış her kelimeyi seo için kullanıyorsa bilemem. bunu yazma ihtiyacını mobilde açıklama kısmı çok uzun ve dağınık olduğu için hissettim.

    diğer konu samican'ın bölüm numaralarıyla olan sonsuz mücadelesi. en az 130 bölümde buna benzer bir kaybolmuşluk hissiyle giriş yapıyor. bence bi problem yok, kemal sunal filmi gibi her seferinde güldürüyor ama yoğunluktansa biraz dinlen. bence slack'te (hala yoksa) admin diye bir kanal açın merve sizi 206 nolcak diye sürekli dürtsün. yavaşça bilinç altınıza işlenir ve... hop :) (barışın konular)

    bir de örnek olsun diye 1 dakikalık pitch konuşması yaparsanız kamu yararına olabilir.

    son olarak, eski stil yayınlardaki gibi dizi, film, kitap, oyun keşfedebilme konsepti geri geldiği için mutlu oldum. bence insanlar da muhabbet arasındaki bu paylaşımları seviyorlar. arada yapınız.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap