11 entry daha
  • adam hakkındaki iddaalar gerçekten çok ilginç. evinde düzenlediği pedofili seks partilerine ünlü üst düzey elitlerin katıldığı söyleniyor. evine bir kaç kere baskın yapıldı bu adamın ve 2005 yılında baskında çekilen fotoğraflar gerçekten rahatsız edici. bir sürü çıplak kadın fotoğrafı (bazıları 18 yaş altı) duvarlarda asılı. bir sürü normal çocuk fotoğrafı orada burada, bir sürü kız fotoğrafı olan cd'ler vs. bulundu. adamın evinin duşlarından birinde dişçi aletleri bulundu. koltuk, o ağzımıza soktukları şeyler falan komple bir set. nedeni bilinmiyor. zaten fbi bazı fotoğrafları sansürlemiş.

    ayrıca bu adamı hapse attıklarında adam boğulmuş, yarı bilinçli, cenin pozisyonunda yaralı bulundu. yattığı yerde sürekli kamera gözetiminde 23 saat ayrı odalarda kaldıkları falan üst düzey bir hapishane. bu adama önceden adamdan kaçabilen kızlar ile birlikte dava açan avukatlardan biri ise bunun diğer arkadaşlarının onları ele vermesin diye bir göz korkutma olduğunu söylemişti.

    sürekli şu elit tabakadaki bazı insanların pedofili haberlerinde yer alması çok rahatsız edici. her seferinde de bir yere gidilemiyor olay bir yerde tıkanıyor.
470 entry daha
hesabın var mı? giriş yap