22 entry daha
  • "ikide bir adini isitiyorum, kimmis yahu bu kizcagiz?" diye meraklanip yarim saatlik bir internet gezintisinden sonra, britney'nin büyüyüp çoluk çocuga kavusmasindan mütevellit piyasaya sürülen bir ürün olduguna karar verdigim hede.

    sarkiciliktan ve film yildizligindan arta kalan bos vakitlerinde orta sinif breeder'larin ayin yeri target magazalarinda bulabileceginiz bir kiyafet markasi ve parfüm serisi çikararak amerikali beyaz suburbia teenager genc kizlarinin harçliklarina göz diktigi asikardir. yakinda bir kozmetik firmasiyla anlasip ergenlik dönemi kimlik bunalimindan muzdarip bu teenager hanimkizlarimiza ayva tüyleri için bakim kremi, disleri için beyazlatici, saçlari için parlatici, ciltleri için nemlendirici hedeler pazarlamasi da pek muhtemeldir.

    uslu puslu cici görünümünün yani sira çizdigi mazbut toplumsal portre ve 'ordumuza* destek', 'katrina faciasi magdurlarina yardim' gibi bilimum ergen konularda gösterdigi sade suya tirit makyajli gülücük aktivizmi ile de o keratalarin harçliklarini veren ebeveynlere zararsiz gorunmeyi bilmistir. o mu bilmistir, nah o bilmistir - bacak kadar cocuk ne anlayacak yahu, menajeri bilmistir tabii ki.

    tahminimiz odur ki, artik ablasi britney'nin esquire'a kapak olmaya baslamasindan sonra, seventeen dergisindeki kapaklari o kapmaya baslamistir. elbette onun da sirasi gelecektir, o da yaslanacak silikon taktiracak bir iki filmde daha oynayacak yaklasik 10-15 yil sonra da ilhan irem vardi ne oldu ona boyutunda yerini alacaktir.

    zira nasil market rafindaki domatesler bozulunca yerlerine yenisi geliyorsa showbiz denilen bu bokta da asagi yukari ayni döngü geçerlidir. nitekim duyduk ki zenci kizlarimiz için de taze rihanna'yi cikarmis def jam, bakalim evanescence'den sonra gotikler icin kimi piyasaya surucekler, nickelback'tan sonra kimi pazarlayacak roadrunner records tilkileri suburbia'nin disleri telli sert oglanlarina.

    ulan ne bitmez tükenmez pazarlama makinesiymis, ne tüketim sömürüsüymüs yahu. mtv'sinden vh1'ine bet'sinden hot topic'ine, sisti ki ne sisti kafam davul oldu eytere bea.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap