114 entry daha
  • yeryüzünde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler.
    içenler, sigaralarini çakmak ya da kibritle yakarlar.
    ve bunlarin bir kismi da kanserden ölür.

    ama, dünyada demir çelik haddehanesinde çalisan hiçbir isçinin, sigarasini yakmak amaciyla 600 tonluk pres makinesinin arasindan emekleyerek geçip 2450 santigrad sicakligindaki firina ulasmaya çalisirken can verdigi görülmemistir. türkiye'de görülmüstür. karabük'te.

    bütün dünyada hasarat,özellikle sivrisinek vardir, buralarda da sinek ilaci kullanilir. ama, sivrisinek yutup da midesine kaçan sinegi öldürmek üzere agzina shelltox sikmak suretiyle zehirlenip ölen,
    türkiye'dedir. istanbul, sultanbeyli.

    dünyanın her yerinde
    insanlar berbere gidip tiras olurlar ama, hiçbir berber, rahatlatmak amaciyla müsterinin kafasini saga sola kanirtirken adamin boynunu kirip onu öldürmemistir. türkiye'de öldürmüstür. erzurum'da.

    örnegin, bir bankamatikten para çekmek için dügmeye bastiginizda elektrik çarpmaz ve ölmezsiniz ... türkiye'de ölürsünüz. bozcaada

    örnegin, hiçbir yerde, otoyolda giderken radyoda duydugu göbek havasi esliginde göbek atmak için arabayi 'sag seride çeken' ve az sonra da arkadan gelen arabanin çarpmasi sonucu ölen bilinmez. türkiye'de bilinir. adapazari.

    nüfus sayim günü sokaga çikma yasagi nedeniyle bombos otoyolda (dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sey yoktur ve olamaz)
    sayim görevlisi 'bariyerlere' çarpip ölmez. burada ölür. gebze.

    ayni isyerinde biri gece, biri de gündüz vardiyasinda çalismakta olan ve her ikisi de 'mobilet' kullanan bir baba-ogul, birisi isten çikip eve gider, öteki evden ise gelirken bir kavsakta karsilasmazlar ve birbirlerine selam vermek için ellerini kaldirinca çarpisip her ikisi de ölmezler. konya.

    marangoz atölyesinde çalisan isçiler paydosta üzerlerindeki talaslari temizlemek için birbirlerine 'kompresör' tutarlarken, biri ötekine saka yapmak için kompresörü onun arkasina yöneltmez, öteki de 'saka öyle olmaz böyle olur' diye ayni kompresörü alip berikinin makadina sokmaz ve adam bagirsaklari patlayarak ölmez. istanbul, ayazaga.

    gemi mühendisi kazani kontrol etmek için kazana girdiginde biri
    gelip kazanin kapagini
    kapatmaz ve sonra da gemi yola çikmaz. kocaeli, dilovasi.

    bir adam ayakkabisinin içine kaçan tastan kurtulmak için elektrik diregine yaslanip ayakkabisini çikarip silkelediginde, yoldan geçen bir baskasi onu elektrik çarptigini sanmaz ve elektrikle baglantisini kesmek amaciyla kafasina kürekle vurarak onu öldürmez. rize.

    çünkü dünyanın hiçbir sehrinde, 'buralarda bir pideci varmis, ne tarafta acaba?' sorusuna 'kiymali mi, peynirli mi?' diye cevap verilmez...

    (bkz: copy paste)
624 entry daha
hesabın var mı? giriş yap