1 entry daha
  • üst edit: https://eksiup.com/p/c370984yxhmr

    bu ve bunun gibilere cevap vermek istiyorum artık.

    bu tarz vakaları çok yaşıyorum. bazen aktroller tarafından küfür ve hakarete maruz kalıyorum atatürk'ü övdüğüm veya iktidarın yanlışını yerdiğim için, bazen de diğer kısımdan aktroll olmak ile itham edilip aynı şekilde hakarete maruz kalıyorum. işin komik olmasını geçtim, bunları şikayet edebileceğim bir yer olsa keşke. küfürlü mesajları sildiğim için diğerlerini şu an koyamıyorum buraya, mutlaka gelir nasılsa, o zaman unutmazsam onu da ekran alırım.

    ben akpli değilim. chpli de değilim. mhpli hiç değilim. hiçbir partiye mensup değilim. bununla beraber ülkenin içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu düşünmekteyim. entrylerim apaçık ortada. doğru bulduğuma doğru, yanlış bulduğuma yanlış diyorum. terör propagandası olmadığı sürece her türlü düşünceye de saygım vardır, en azından saygılı olmaya çalışıyorum.

    sizin bu küçük beyinleriniz yeteri kadar iyi çalışmıyor diye çirkin laflarınıza maruz kalmak zorunda değilim. etkilendiğimden de değil, umrumda olmazsınız. bir avuç beyinsiz geri zekalısınız, sizi sikime takmam. lakin vaktimi harcıyorsunuz. sizinle muhatap olmaktansa boş boş duvara 5 saniye daha bakabilirim, en azından dinlenmiş olurum. ülkenin solcusundan da cehalet akıyor sağcısından da. herkes kraldan çok kralcı, herkes sapına kadar bağnaz. müstehak bu ortadoğu bataklığı. ağacınızı da keserler, o kesilen ağacı getirip götünüzün içine kökleyip sokarlar da gıkınızı çıkaramazsınız orospu çocukları çünkü malsınız. düşünmekten acizsiniz. açıp iki entry okuyup ya bu adam nedir necidir demekten acizsiniz.
    cevap sonu
    dipnot: ne olur engelleme ulan çok üzülürüm bak
    --------------------

    bu konuda çoğu insanın gösteriş yaptığını düşünüyorum ben de. siyanürmüş altın aramaymış o konulara giremeyeceğim çünkü herhangi bir bilgim yok. gündemdeki o meselenin dışında, ağaç konusunda gereksiz bir duyar kasılıyor.

    evet ağaç demek oksijen demek, ağaçlar iyidir. ama ağaçlar kesilebilir, yerine yenisi dikildiği müddetçe. tabi ki yeni dikilmiş bir ağaç ile yetişkin bir ağaç aynı işlevi görmez haklı olabilirsiniz ama o ağaç yetişene kadar da eksik olan bir ağaç sebebiyle ölmeyiz.

    bu anlamsız ağaç sevgisinin çoğu insanda sahte olduğunu düşünüyorum. sadece sosyal medyada bir iki beğeni almak, "bakın ben duyarlı bir insanım" imajı yaratabilmek için ağaçlara sahip çıkan kesimin gerçekten ağaçları sevenlerden daha çok olduğunu düşünüyorum. zaten bu devirde insanların kendilerini olduğundan farklı göstermek için yapmadıkları ne kaldı ki? neyse ki bu kez faydalı bir şey yapıyorlar. lakin, her şeyde olduğu gibi ağaç mevzusunu da abartınca itici oluyor.

    aman ağaçlara dokunmasınlar yakarım kendimi minvalinde gezinenlerin %90 kadarının henüz hayatında hiç ağaç dikmediğini de iddia ediyorum. öyle bir halde ki toplum insanlar çoğu şeye sadece farklı olmak için itiraz ediyor, önemsedikleri için değil.
179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap